Grönt ljus!

Diva gick igenom besiktningen idag utan anmärkning. Rörelsemönstret u.a och fanns ingen antydan till orenhet i benen. KANON!Snabbaryck och har inte riktigt förstått att hon snart står i boxen.

Har varit i stallet några timmar idag. Städat, skurat och målar. Jisses va skitigt och slitet de är... Tror inte stallet har stor-städate eller hållts efter på säkert 5-6 år. Fanns så mycket damm, smuts och skit att ja förundras över att inte hästarna fått hosta och lungproblem. Pratades om att köra en uppfräschning nästkommande vår. Blir bra det men tills dess kan ja skura på i brist på annat. Tror att de är fullt upp för dom andra tjejerna med jobb, häst och annat men ja som har semester och ingen häst än kan passa på att göra lite  fint. Kan ju knappast bli värre...

Imån blir de att fortsätta. Inhandla strö, foder, krubba och nått annat skoj. De börjar närma sig och det är inte bara ja som ser fram emot det! Tror hela familjen är nyfikna på vilken filur som kommer bli en del av familjen. :-) En gång hästmänniska alltid hästmänniska? 

Kära mor sa igår att nu får man börja önska sig hästsaker eller pengar till avgiften kring betäckningen sen.
Så kul! visserligen LÅNGT dit men lika bra man är ute i god tid. Blir ett tidigt föl. Många månader med stärkande sol och härlig temperatur så dom kan mysa ute länge länge!

Några hingstar som ligger på "önskelistan"
Som tidigare nämnt Camaro M som beviserligen fått fina hoppavkommor. Har även snubblat över en ny förmåga Click and Cash. Hinner dyka upp fler intressanta men så länge slänger ja upp en bild på dessa vackra herrar!


Click and CashCamaro M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0