Stjärntecken, Tvillingen

Kombinationen Merkurius, föränderlighet och luft är egentligen ingen kombination utan snarare en sammanslagning av tre liknande element. Rörelse, kommunikation, kvickhet, intelligens och anpassningsbarhet tillsammans ger en sådan hyperaktivitet att dubbelnatur är omöjlig att undvika. Tvillingen har troligen flera projekt, yrken eller kärleksaffärer på gång samtidigt.

Tvillingen gillar att resa och att uppleva nya saker. Han är snabbtänkt och en mästare på att prata, övertala och debattera. Han har dock svårt att alltid behålla samma ståndpunkt och åsikt.

Tvillingen ogillar regelbundna vanor och kräver omväxling. Rastlösheten kan utåt ge sken av lynnighet och ytlighet, men det är bara för att allt går så mycket snabbare för tvillingen, som i sin tur tycker att resten av världen rör sig sakta.

Element: luft Kvalitet: föränderlig Polaritet: positiv
Nyckelord: Merkurius, mångsidighet, kommunikation, händighet, nyfikenhet, rörlighet, söndag, torsdag och kvicksilver.
Positiva karaktärsdrag: formbar, självständig och kommunikativ.
Negativa karaktärsdrag: lynnig och känslokall.
Människokroppen: händer, armar och skuldror.


Okej, stämmer ju in bra på mej!
De intessanta är om man går in och läser på lite mer "komplicerade sidor" kan man läsa att är man född tidigt i tvillingarnas tecken Kardinal dekad, 21 – 31 maj stämmer jag in precis och läser man på dom som är födda senare Fast dekad, 1 – 10 juni (som Johan) stämmer hans personlighetsdrag in ganska exakt där med. Häftigt om vilket förhållande man hade med sina föräldrar. De stämmer in till 100% på mej och Johan i dom olika tecknen.


Kommentarer
Postat av: Sara - En dalkulla i Österrike

SV. Haha den är riktigt underhållande när man känner sig lite nere :) skadeglädje är den enda sanna glädjen haha.

Hoppas du mår bra :) Kram

2009-12-29 @ 13:01:09
URL: http://candis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0