Äventyr?

sitter och drömmer sista timmarna på morgonen nu om spänning och äventyr.

Även om min resa till asien inte blev 100% bra (kan man ju lung påstå, Haha! Ja ja, shit happens) känner ja att de är snart dax igen men denna gång under andra omständigheter och med en annan mentalitet och målsättning.

Tänk att med den känslan man har idag för omvärlden, den kunskap man har om sig själv, sina begränsningar och sina möjligheter kunna få den resa som ja vill och få ut maximalt av den.

I daxläget känns inte ekonomin helt okej för att kasta mej ut i ett nytt äventyr. Ja men studierna då? Lugn lugn. Självklart ska ja studera färdigt. Har kikat lite på läkare utan gränser´s hemsida och måste säga att de lockar mej lite. Visserligen måste man nog ha jäkligt mycket erfarenhet innan man ger sig ut på ett sådant uppdrag men man kan ju ha de i tanke och kika på i framtiden?

I alla fall så vill ja UT utanför sveriges gränser. En ny kultur, ett nytt folk, ett nytt språk osv.
men svårt som student att undertiden spara ihop till en vettig biljett t/r inkl alla försäkringar levende, boende osv osv.

ja... drömmar är ju i alla fall gratis...


Kommentarer
Postat av: Ida UNG MAMMA

sv; TACK SÅ HESMKT MYCKET!

2009-07-10 @ 15:19:31
URL: http://gotteochvi.blogg.se/
Postat av: Camilla

Jag har varit ute i världen ett tag men är hemma och jobbar nu. Skulle göra vad som helst för att åka iväg igen men det är ju som sagt inte gratis. Måste också ta tag i studierna.Vad hände med din Asien resa?

2009-07-10 @ 22:16:43
URL: http://camtaylor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0