Inte ens värt de

Folk man trode alltid skulle ställa upp  sviket en. Vänner som man trode verkligen var VÄNNER e uppenbarligen inte det... Nää.. usch... så taskigt gjort. Behövde bara en laddare till luren, en telefon eller en plats på soffan.

Men fram tills dess va kvällen toppen! Jätte kul och trevligt! Lee är en riktigt partypinlga och man har inte tråkigt en sekund. Men nästa gång ska vi ha senilsnöre mellan oss. Haha! Varje gång vi har varit ute har batteriet dött på luren och vi tappat bort varandra.
Skjutsen hem hade inte plats (missuppfattning) och några skulle åka båt (från krogen i falun?!) och de ville inte ja. Men när stan är nästan tom på folk och ingen vill låna ut luren (knäppa människor) fanns de inte många alternativ.
Tur, TUR ångrade ja mej typ vi rusta. Ja kan ju fan inte gå till borlänge! Väl nere på stan igen lyckas ja äntligen få låna en lur och ringer runt efter chaffis. Tusen tack Peter! Räddare i nöden! Så hemma, välbehållen men förbannad på skithögen som tror han kan behandla folk hur fan han vill. Tror han hade fått ragg, och ja tror nog de va en kille! Haha!
I alla fall skitdåligt stil att inte låna ut sin lur eller hjälpa på nå annat sätt. Bajs människa! 

Kommentarer
Postat av: Anna

Men bruden.... Du hade ju kunnat ringa mig!

Man upphör aldrig att förvånas över folk,, skönt det löste sig till slut iaf!Kram kram!

2009-07-16 @ 15:09:00
URL: http://annawahlgren.blogg.se/
Postat av: Ida

harry potter var toppen toppen! :) Följer du och läser böckerna och ser filmerna också?

2009-07-16 @ 16:40:35
URL: http://idalundin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0