Mardrömmar

Vaknade i morse från en skit jobbig dröm. Om just otrohet, svek och elakheter. Fy... Jobbigt jobbigt. Dålig start på dagen. Hemsk när man känner sig så maktlös och övergiven. Tur att de va en dröm.

En mardröm är en obehaglig dröm. Ordet kommer från väsenet mara (jfr. da. mareridt, no. mareritt, isl. martröð, eng. nightmare, ty. Nachtmahr, nl. nachtmerrie, fr. cauchemar) och betecknade ursprungligen sömnparalys. Först under de sista århundradena vidgades betydelsen till den ordet har idag.

Hoppas på att få några timmars sömn nu i eftermiddag innan ja går på första passet nu i natt. Bara 7 nätter kvar till semester med älskling! Härligt! Blir nog att åka till Ädelfors och leta GULD (kanske snart fått ihop till ringar?) ;-D


Förra årets äventyr i småland!

För övrigt längtar ja till helgen. Hoppas på nå skoj och lite mer sol. Fiska lite mer och bara va ute. Får krupp i den här lilla skithålan. Har ja ifs sagt 100 gånger men...

Ska dock (även de för 100:de gången) försöka fylla med lite trevligare möbler. Har hitta himla fint böbler på stilero.
Ganska billigt tycker jag även att de var?

 
649:- från Stilero


329:- Stilero


479:- även denna från Stilero
Kommentarer
Postat av: mor å far

Nu har vi hittat din nya sida !! ser lite tom ut än hoppas att du får till den som du vill !

Madrömmar är inte så kul och som du skriver tur att det var en dröm. Mamma funderar om vad och hur man får tag i dom saker du lagt ut ( Stilero )

2009-07-08 @ 13:18:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0