Måste bara tipsa

om den bästa blogg jag läst

Heja Abbe!

För att få hela bilden av Abbe och den här bloggen är det bäst att läsa allt från början, men det vore lite mycket att begära av alla. Här finns 50 länkar som sammanfattar.
Det börjar i mitten av mars 2005 då Abbe föds. Det visar sig snart att han har fel på hjärtat.
Storyn fortsätter om hur första tiden på sjukhuset var. Matning, olika specialister, operation och tiden på IVA.
Ett inlägg avslöjar varför bloggen heter Heja Abbe. Så småningom visar det sig att hjärtfelet beror på ett kromosomfel som kallas Catch22. Några veckor efter operationen blir Abbe sjuk. Man kommer också på att han saknar en njure, och vi börjar förstå att livet förändrats.
Inte långt efter det är det dags än en gång för hjärtoperation. Vi upptäcker allergi och matsvårigheter, och undrar vad mer det kan bli. Abbe utreds, utreds och bryter armen.

Vi möts av obehagliga föraningar, men som en skänk från ovan löser det sig på bästa sätt.
Abbe har många läkare. Men ändå. Operation nummer tre närmar sig. Efter IVA märks redan stor skillnad. Abbe återhämtar sig fort, men vi är trötta. Nu dröjer det kanske till nästa operation, men Abbe är en aning hospitaliserad. Alla inlägg från den senaste operationen finns under oktober och november månad 2007.

Jag upptäcker att bloggen kan göra skillnad och bortsett Abbes alla bravader i sjukvården innehåller bloggen upptåg, tankar och funderingar som han och hans bror har. Och en och annan kärleksförklaring.

Välkommen till Heja Abbe.

Bilden tillhör abbe och abbes familj!LÄS DEN!!! Fantastisk blogg och ingen läser den utan att få en tår i ögat och en riktig tankeställare. Ta vara på dagen, dina nära och kära. Älska livet, hata de ibland men kämpa på och gå vidare! Heja Abbe!!!

Läs läs läs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0