Ny dag trötta möjligheter

Jisses... är så seg. Blev inte många timmars sömn inatt. Vände och vred på mej i sängen, täcket va för varmt och va utan för kallt. Kudden blev så där jobbigt platt och fuktig. Någon snarkade och tog upp hela sängen.

Tänkte på de man löst och lyssnat på. Hur man ska visualisera sig en bild på något. Ett löv, en vattendroppe, en penna eller ljus kanske? Detta för att fokusera tankarna på en sak och varva ner. Åhh perfekt tänkte ja. Ett ljus, jag ska tänka på ett ljus.

Men ska ljuset vara kort eller långt? Vara tjockt eller smalt? Vara vitt eller någon annan färg? Vilken färg då? Hur ska lågan brinna? Starkt? Svagt? Ska den stå på en ljusstake? I ett rum? Hur ska rummet se ut? Galmmeldags? Modernt? Ska de va ljusa färger på tapeten? är tapeten målar? Är de en soffa i rummet? Undra om soffan är dyr? Undra vilken som bor i rummet? Tjänar han/hon mycket pengar? Undra hur man ska tjäna pengar som student? Nej nej nej! Ljuset va de vi skulle tänka på! Ja men va var de för ljus ja skulle tänka på då?  Ska ljuset vara kort eller långt? Vara tjockt eller smalt? Vara vitt eller någon annan färg? Vilken färg då? Hur ska lågan brinna? Starkt? Svagt? GAHHHH!!!! Ja blir knäpp!!

Lyckades tillslut somna. Vet inte när men vet att ja va förbannat trött när ja vaknade.
Nu är de främmande. update sen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

grymt FIN blogg:) candy som gjort den? kram

2009-07-22 @ 16:27:11
URL: http://coconutkiller.webblogg.se/
Postat av: marie

Aha okej, vad kul :D Jag hade en arabkorsning som jag sålde i höstas eftersom jag skulle börja på högskola :( Saknar verkligen ridningen!!

2009-07-22 @ 17:29:04
URL: http://missmarissa.blogg.se/
Postat av: nadia

re: haha precis!

2009-07-22 @ 17:53:59
URL: http://retrojunk.blogg.se/
Postat av: Frida

Svar: Oh, vad bra att du tycker det! :)

Vad pysslar du med annars än att blogga? :)

2009-07-22 @ 19:24:38
URL: http://friiidakarlsson.blogg.se/
Postat av: Linda

tack så hemskt mycket, söta du. den är från kappahl, tillhörde den kollektionen som släpptes i början av året och som bara fanns i några exemplar. jag hade tur som hittade den. det rök snabbt, kan jag säga.men kolla tradera. där har jag sett att de säljer ut lite.kram

2009-07-22 @ 20:28:46
URL: http://boje.bloggspace.se
Postat av: Laila

Frukosttips uppe nu :D

2009-07-23 @ 00:54:54
URL: http://blog.lailaaziz.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0