Otrohet, kväll, fiske, äcklig mat och nystädat hem.

Har nyss kommit hem från en härlig kväll vid stensjön i falun. Ädelfiske med marshmallows grillning. Mmm... Mys! Tony fick 1 fin och Jerry lika så. Själv fick ja två gigantiska äckel mört. Blää.. Dom fick simma tillbaka igen! Eller kanske ska testa på finska mörtsoppan nån dag? Haha! Fy.. :-P

Ja testade ALLT tror ja. Bottenmete, "vanligt mete", powerbaits, marshmallows , algrens bilar (pappa gjorde), innälvor (ja vet ja är äcklig som fan...) fluga MÅNGA olika men icke.. Dom va svårtflörtade idag! Men nästa gång så!

Härligt var de att komma hem till sitt nystädat och ommöbelerade hem nu på kvällningen då! Fattas bara min älskling. Orkade inte fixa nån kvällsmat så blev donke. Donken som ja nyss klagade på att dom hade så äcklig mat. Men ja är blond.. ja lär mej aldrig. ;-)
Ska bli skönt att krypa ner i en nybäddad säng snart. Men ska kika på film först och softa lite. Börjar ju jobba natt igen imån så måste försöka vända dygnen lite igen. Drygt... men nu är de bara 7 nätter kvar sen SEMESTER!!!


Fia och Jerry myser vid sjön. :-)


Vackert och skönt med en brasa.


Inte lika naturlig och nyttigt som fiske men ack så gott, Första tuggorna i alla fall... Tänk att man inte lär sig att de aldrig ALDRIG är värt pengarna! Undra hur många kcal de är i den... Usch, hemska tanke.


Inom loppet av några timmar har 2 par förlovat sig. Inga par ja känner riktigt och ska ja va ärlig, inte vill lära känna häller men de är en annan historia. I alla fall. I båda fallen har dom bara varit tillsammans max 1½ år och nu redan förlovade. En kille av dom vet ja är ett riktigt svin.. Skulle släpa med en vän på "otrohetskryssning", snackar skit om andra, säger fula saker och beter sig allmänt illa. Usch... en riktig gris.. Nu är ju frågan om man bara låter de vara? Att låta tjejen leva i tron om att detta svin är hennes prins tills hon själv får se sanningen?  Har jag nå ansvar att berätta de ja vet för henne?

Och på tal om otrohet... Ja du.. har mycket funderingar kring det. Hur man tänker, hur andra tänker, Vad som är fel och inte. Men de tar vi en annan dag. Skulle ta hela natten med ett så pass välskrivet inlägg som inte skulle misstolkas.

Fick förfrågan om ja inte kunde lägga in nån mer bild på mej själv. Ja håller mest i kameran men ska börja ta lite fler kort på skönheten; mej själv! ;-) Haha!

Men tills dess får ni en blid från glamdagarna. När man va i hyffsad form. ;-P

Mmm... ja och min bejbi! Lööve!

Nu blir de dusch och tv. Mer imörro!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0