Vilken färg har själen?

Lina på blogg http://llina.webblogg.se/ hade det som rubrik. Tyckte de va en ganska mysig fråga. Vilken färg har själen?
Tror personligen den varierar stort. Idag är den nog lite ljus gul, i förrgår va den absolut svart. KOL SVART! Skulle tippa på att när ja varit ute och sprungit och busat med Tyson är den nog randig, lite snurrig i ljusa färger. Har man kärleks bekymmer är den nog lika randig men med både mörja och ljusa färger.

Haha! Ja lite lame tanke kanske men som sagt, ganska mysig tanke att sätta förg på kännslorna. :-)

Idag blir de träning nu på förmiddagen. Försöka bli lite trött sen blir de att försöka sova lite i em. Nu är ja inne på sista nätterna innan semester/lov i 5 veckor!! Weee!!! Nice! Men kanske är dax att börja bläddra i bäckerna nu. Har en tenta kvar att skriva. Känns som om man glömmt ALLT om anatomin.

Få se om de blir en sista minuten resa. beror helt på vad som kommer upp och hur vädret ser ut hemma. bejbi vill ändå vara i garaget så han kan väl få va där då. Tänker då inte sitta hemma om de regnar och han ska vara där. Nää då hittar vi på nå skojjigare. Lägenheten är så städad den kan bli så behöver inte stanna inne för det. :-P

Nån som vill hänga på?

Kommentarer
Postat av: Lina

Åh jag skulle kunna mörda för en resa, var 2 år sen jag var ute på vift :S my gaaad! Ser att du länkat mig också.. hihi.

2009-07-13 @ 11:47:51
URL: http://llina.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0