Din dumma jävel

Sitter och funderar, vrider och vänder på dina dumma dumma ord och handlingar.
Hur fan kan man sitta och kritisera andra människors, deras partner? Att dom är ful, dumma, sämre på alla sätt. Vad får man ut av det?

Jag skulle aldrig säga så till dej. ALDRIG! 

Hur kan man som "vän" såra någon bara för att man själv har dåligt självförtroende? Kommer din falska nivå av självsäkerhet öka så pass att de är värt  att göra hon ledsen? Någon som brydde sig väldit mycket om dej, lyssnade när du behövde prata, som alltid skulle ställa upp för dej, som alltid ALLTID! skulle funnits där och som skulle tycka om dej för den DU är om du bara hade behandlat henne schysst?

Ibland är de betydelsefulla personerna dom man inte saknar förens de inte finns där längre.
Du är en idiot, du är elak, egoistisk och låt inte din egna kassa självbild gå ut över andra. För innerst inne är du nog ensam och de du gör kommer inte fylla den ensamheten. Tänk på det!
Jag har inte tid med dej, din kassa stil, och de känns skönt att ja "känner" dej så väl nu. Vi har kännt varandra i många år. Jag blir nog, vid närmare eftertanke inte så ledsen längre. Mest besviken, förbannad och rycker på axlarna åt dej. Ska du bete dig som en gris så gör det din dumma jävel. De är din förlust.

Torsdag!
Idag kommer gästerna som ska bo i lägenheten! Kul! Sara och hennes Niklas har även kommit. Vilket väder dom får på festivalen. Kanon!
Själv sitter ja fortfarande inne och ska väl så småning om göra klart de sista. Damsuga, torka ytor och ta fram handukar. 
 Bejb kommer hem idag med, Bästa dagen i veckan som ni vet! Mmm. Härligt! Jobbar dock fre-mån men vi hinner ses på eftermiddagarna. Träffade på en god vän igår. Hon och hennes karl skulle paddla kanot till nån ö och tälta. GU va mysigt! Bara hoppas på underbart väder åt dom. Läser du de här Emelie, kom ihåg myggmedel och solkräm! ;-)

Nu ska ja göra ett sista ryck skönt när de blir klart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0