Sol sol och inne sitter jag...

De tar några dagar att ställa om sig från nattjobb till ledighet. Är trött som en APA... *gäääässsp..*
Sitter inne och gör trökiga måsten... Räkningar, disk, vattnar blommorna (okej, inte så tråkigt). Ska dock vänta med uppackningen av allt och storstädningen tills de blir en LITE sämre dag.  Typ nästa vecka som de ser ut på SMHI :-P

Kollade lite väder inför lördagen. Verkar bli lite regn på morgonen vilket är bra så de inte är så HIMLA torrt . Vi startat inte förens 13.00 så hinner nog torka upp lite. sen verkar de inte blir 25 grader utan runt 16-17 vilket ja tackar för!!! Vet inte hur de ser ut där nere men ska bli skoj.
 


Hade tänkt köra lite nu i veckan men i denna värme orkar ja inte! Nej fy.. Man blir sjuk om man kör då! Får jobba på brännan istället :-)

Tror vi blev 34 stycken tjejer i klass 10 och vi kommer köra med killarna i klass 6. Lite drygt... Blir så streddas och kör in i skogen om någon kommer bakom och gasar. Tror ja ska låta ALLA köra förbi först innan ja get mej ut. Haha! Ja du jisses... få se hur de går. Vilka äventyr!
Finns nå ordspråk som säger att man ska göra något nytt som skrämmer en varje dag för att utvecklas som människa. Om ja gör detta på lördag kan ja leva på det hela sommaren då?Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0