...


Victoria Secret 2009

Oj.. hittade ett klipp. verkar vara nått liknande topmodel med då med mål som VS modell. Åhh jisses va vackra man kan vara då! Nej man måste verkligen börja ta hand om sig själv och sin kropp mer.

Har en bekant som är personlig tränare. Kanske skulle hyra in henne för att få ett eget schema upplagt. Har ifs mina gamla scheman att ta upp igen men vore kul att blir peppad av henne.Nej nu blir de f&s kort och deras nya ALLT kort där man går gruppträna, spinna och gymma. Nu jäklar ska man komma i form till sommaren! 
Ska se om man kan ta en bild varje måndag för att följa förändringen?

  


Kvällen på Tångringsgatan

spenderas i soffan efter lite god mat med snask, film och B&J. Filmen är fighter. Sen efter den blir de drag me to hell men måste först vänta in Johan. Vet ej om ja vågar titta själv :-P


Så här juligt är de från min soffa ikväll :-)


Dyra historier...Bilderna kommer från den HÄR sidan. Några av de 30 dyraste bilkrascherna 2009.

Stjärntecken, Tvillingen

Kombinationen Merkurius, föränderlighet och luft är egentligen ingen kombination utan snarare en sammanslagning av tre liknande element. Rörelse, kommunikation, kvickhet, intelligens och anpassningsbarhet tillsammans ger en sådan hyperaktivitet att dubbelnatur är omöjlig att undvika. Tvillingen har troligen flera projekt, yrken eller kärleksaffärer på gång samtidigt.

Tvillingen gillar att resa och att uppleva nya saker. Han är snabbtänkt och en mästare på att prata, övertala och debattera. Han har dock svårt att alltid behålla samma ståndpunkt och åsikt.

Tvillingen ogillar regelbundna vanor och kräver omväxling. Rastlösheten kan utåt ge sken av lynnighet och ytlighet, men det är bara för att allt går så mycket snabbare för tvillingen, som i sin tur tycker att resten av världen rör sig sakta.

Element: luft Kvalitet: föränderlig Polaritet: positiv
Nyckelord: Merkurius, mångsidighet, kommunikation, händighet, nyfikenhet, rörlighet, söndag, torsdag och kvicksilver.
Positiva karaktärsdrag: formbar, självständig och kommunikativ.
Negativa karaktärsdrag: lynnig och känslokall.
Människokroppen: händer, armar och skuldror.


Okej, stämmer ju in bra på mej!
De intessanta är om man går in och läser på lite mer "komplicerade sidor" kan man läsa att är man född tidigt i tvillingarnas tecken Kardinal dekad, 21 – 31 maj stämmer jag in precis och läser man på dom som är födda senare Fast dekad, 1 – 10 juni (som Johan) stämmer hans personlighetsdrag in ganska exakt där med. Häftigt om vilket förhållande man hade med sina föräldrar. De stämmer in till 100% på mej och Johan i dom olika tecknen.


Kärlekens 5 språk

Jobb idag, gick bra. Inte så stressigt och trevliga arbetskambrater. Haha! men kommer nog få höra att ja är lite för gammal för mitt eget bästa länge. Hahahaha! Ja jäklar va kul men en lång historia kort så fick ja massage och massören trodde att jag va 35. Sen idag när vi skulle ställa in WII brädan fick ja bioage 35 där oxå så nu får ja springa på ALLA ringningar för att "komma i balans/fas" med min orginalålder och den uppskattade. Funderade starkt på att ta nästa lön till en botox behandling och lite restylane i läpparna. Mmm! Haha! Ja de va skoj.

På andra fronter är de inte lika ljust. Pallar inte mer bergochdalbana. Hoppas ja snart blir så less på skiten att ja struntar i han/allt/oss och bara tar tillbaka min nyckel och slänger ut de sista av grejjerna.
Jävla bajs människa...

Idag fick jag en bok av min kära moster. Kärlekens 5 språk.

Ni älskar varandra och vill visa det. Men talar ni samma språk? God kommunikation är grunden för alla mänskliga relationer. Hur kommunicerar jag kärlek till den jag älskar? Och förstår jag det sätt som min partner uttrycker sin kärlek till mig?Kanske menar vi samma sak men ger uttryck för kärleken på olika sätt. I Kärlekens fem språk använder Gary Chapman en modell i fem delar - ord som bekräftar, tid tillsammans, gåvor, tjänster och fysisk beröring - för att visa att liksom människor är olika, är också sätten att kommunicera kärlek till varandra olika. Kärlekens fem språk är en hjälp till att bättre förstå varandras sätt att visa kärlek.

Efter att jag läst den ska ja ge den till Johan. Men med hans härliga ambition om att lösa problem och bjuda till i att förändra/förbättra en relation kommer den vara utläst och klar någon gång vid år 2025.

Negativ? Ja kanske, men när man är bitter, ledssen och jävligt förbannad får man vara det!!!!

Nää dax att gå och lägga sig innan man blir för sur och grinig...
 


Still


Lääänge sen sist

Har varit jul och jag har inte haft lust att blogga. Nu har de mesta lugnat sig och man kan fortsätta med rutiner.

Julen vad bra. Lugnt med familjen, goc mat och så fina julklappar! Blev så glad! Fick en superfin mobil bland annat. Blev så glad att ja nästan fälde en tår. Var så välbehövligt och den va så läcker. Tack snälla ni!

På kvällen bar de av till Smedjebacken och Johans mamma för lite fikan. Trevligt! men är bra konstigt med tanke på situationen. Att vara precis som tillsammans fast man inte är det? Är så mycket dubbla budskap hela tiden och fast man gärna hoppas och glädjs åt de små positiva delarna får man ha i åtanke vad som sagts tidigare. De finns inga kännslor kvar och ingen kärlek längre.

Men nog om det..

Nu har ja snart städat hela lägenheten och funderar på att möbelera om. Blir stallet sen och en tur i snön!

Fullt upp

Måndag och har kört på hela dagen. Gävle på morgonen och jobbat på kvällen. Nu är ja trött.
Johan och ja har hörts på telefon. Känns skönt. Får hoppas de går åt rätt håll.

Nattinatt

Bra söndag

Känns skönt att träffa Johan igen. Vi åt frukost tillsammans och pratade lite. Allt vi talade om är en annan historia men allt som allt känns de lite ljusare vilket jag tycker är toppen.

Följde med lite i bärgaren innan jag hoppa av i Ornäs för middag hos Mor och Far. Tack snälla ni för god mat! Ni är toppen! Sen kläddes granen som blev lika fin i år som alltid. Nu, NU förhoppningsvis kommer julkännslan krypandes hoppas jag! Sen till stallet och till min lilla pärla Diva. Vi red idag. Barbacka! Jisse de va med livet som insats. Men fler sånna ritter ska de bli! Man får otrolig balans.

Efter det tog ja en dusch sen kom Johan förbi när han slutade jobbet och åt lite mat här medans vi kollade tv och sen bar de av för lite snabb service på mazadan. Tack snälla Johan! Ja och bilen skulle aldrig klara oss utan dej!
:-)

Nu är de dax för sängen. Nattinatt


Bjuder på en sommarbild vi tog efter en grillkväll på rostön i runn.
Spindeln hade någ ett och annat att äta ser de ut som :-PSamma låt

men en annan video. González samma cover på heartbeats men med en video som inte kan ge annat än en lycklig kännsla. Mmm! Den är så fin!


Lördag kväll

har just kommit hem från bion. Gick med Sofie och hennes Janne. Tack snälla Sofie för pressenten! Julgodis är alltid rätt! Filmen var LÅNG och säkert jättebra men kunde inte slappna av och började tröttna redan efter 1 timme. Usch... får ingen ro i kroppen.
Känner mej svag både i kropp och själ. Är så jävla svårt att tänka positivt hela tiden. Att bara slappna av, låta tiden gå. Blää... Nu i kväll känner ja mej så speedad av både godis och cola samt de vansinniga bioljudet och alla galna färger (även om ja säkert skulle tycka de va toppen i annat fall!?). 

Kommer bli svårt att sova inatt känner jag. I filmen fick dom sova i 5 år och 11 månader (tror ja att de va..), så kan inte ja oxå få sova ½ år- 1 år ja med? Kanske sova tills mitten av november nästa år? Ta om hela december? Hela julen och allt va de innebär? Eller vakna till en snabbis runt maj-juni och se om förälskelse kommer med våren som alla säger?

Nej nu måste ja varva ner om ja ska kunna ens försöka sova.  


Filmen avatar


Tryn..Tack mina kära föräldrar. Nu är dom bästa. Har fått massa mat handlat idag så nu slipper ja äta smulor och ketchup. :-D
Mår fortfarande dåligt. Men strax är tvätten klar och sen är de stallet som gäller innan de är dax för bio. Avatar. Kul!

Mår inte toppen idag

Nej usch... kanske på väg att bli sjuk?
Pratade med Johan igår. Va så skönt att höra hans röst.

Nää usch... fy va ja mår kasst. ska försöka pilla i mej lite mat och se om de går över..
Såg José González på radiohjälpen live nu i morse. Jisses vilka duktiga musiker vi har i Sverige!


Röda små lampor

efter motorvägen fick hjärtat att skutta ett extra slag. Så kunde inte hålla mej längre. Slängde iväg ett mess till min prins och han svarade glatt. Hua... kände som en stor sten släppte från bröstet. Ett livstecken! Skönt...

Bjuder på en "längtar till" bild i den 18 minusgradiga kylan. :-)


Kallt...

i morse var de minus 18 vi stallet. Usch.. Kallt kallt men SÅ vackert! Solen som var på väg upp var alldeles röd och de gnistrade verkligen i allt som var snöbeklätt. 

Diva och jag åkte till ATG där de gjordes böjprov och longering. Hon visade ingenting. Veterinären sa att de är det som är problemet när en häst är halt som man en låter stå. Hältan eller rättare sagt de som utlöser hältan går tillbaka och man ser de inte. Diva skötte sog exemplariskt och vi lastade utan problem. Min lilla pärla! Så nu var de bara att rida igång försiktigt för att vänta på att hältan ska visa sig igen och DÅ gå vidare i utredningen men förhoppningsvis blir de längre fram efter jul och nyår. Är ganska tajt nu.. Och ensamt..

Gu va ja saknar Johan. Saknar hans röst... Speciellt nu när han är "hemma" i Borlänge. Kommer va jobbigt att se bergaren i helgen när ja vet att de är han som har jouren. Tror aldrig ja hoppats så mycket på att telefonen ska ringa och drömde otäcka drömmar inatt. Fy...
Nää bara att sysselsätta sig med annat än att sitta i soffan och vänta.

Nu blir de en varm dusch (mina fingrar är som isbitar) och måla naglarna innan de är dax att julestäda här hemma!


Snart

är de jul. Skulle ljuga om ja sa att julstämningen är på topp men i alla fall. Julafton är om 1 vecka och snart dax att ta in granen (3 vekor för sent!?). Den kommer bli så fin och älskar doften!

Imån ska Diva till ATG och börja sin hältutredning. Ska bli skönt när den är klar. Så vi kan komma igång igen. är så fint ute nu! Har varit ASkallt idag men vackert. ME like! Så länge ja får ha min fula mössa :-P

Nu blir de tv och lite kvällskrubb.

22.22

då sa alltid Johan att man fick önska sig något. Jag vet vad jag önskar...
Gud va ja saknar honom.. Min prins. Söndagens pratstund med tårar gav mer än alla bråk vi haft genom alla år. Oavsett hur de slutar kommer han alltid ha en plats i mitt hjärta. MEN.. För din egen skull killen, TA TAG i dina problem. Livet är för kort för att vänta på de du nu väntar på...

Kvällens låt är till dej .


How do you know where you're going
When you don't know where you've been
You hide the shame that you're not showing
And you won't let anyone in
A crowded street can be a quiet place
When you're walking alone
And now you think that you're the only
One who doesn't

Have to try
And you won't have to fail
If you're afraid to fly
Then i guess you never will
You hide behind your walls
Of maybe nevers
Forgetting that there's something more
Than just knowing better

Your mistakes do not define you now
They tell you who you're not
You've got to live this life you're given
Like it's the only one you've gotUngkvinna?

Istället för ungkalrs liv? Till lunch blev de en tomat och en halv ost. Boxholms paprika.. Om ja inte svälter ihjäl som singel kommer ja bli fet som en kossa. Har så SJUKT dålig fatnasi och kock kunskap. Nej.. snart så ska de bli ändring.

Nu är Diva nattad och klar. Ja ska slänga mej i duschen och fräcsha upp mej lite inför kvällen.JUL LOV!!!

Japp, sista dagen i skolan på ett tag. SKÖNT! Har mågra saker kvar som restar men tar dom efter nyår. Tjohoo!!! Och snö på det! Pulka snart då?! 

Sitter och pillar med lite julkort. Alltid kul att få iväg några varje år. Ska strax kila ner och handla lite frimärken och några kort. Ska ju va skickat innan 18.00 idag!
Ska även förbi Linda och lämna tillbaka alla filmer ja fått låna under dom första sömnläsa nätterna. Tack snälla du! Nu är förhoppningsvis dom nätterna förbi. 

Imån hästutsläpp och hovslagaren. Skönt att få Divas fötter kollade sen är de bara resten kvar. Vill verkligen komma igång nu. 

Till helgen kommer Tessan från Sthlm och hälsar på! Jisses, är många år sen nu! Ska bli kul! Ska röja lite här hemma först. Men de får bli efter julkorten och stallet.  


Nått nytt!

Nää nu är de slut med sorgliga balader och annat dravvel (men va inte ledssna, de kommer någ fler ska du se... ;-)


Tisdag

SNÖÖÖÖÖÖ!!! Jisses va fint de är med snö! och vilken känsla de ger.
Idag har de varit Gävle sen lite mat hos mor och far, stallen, en varm dusch och lite glögg som avslut.

Är galet godissugen.. Åhh jag som tänkte "hålla tillbaka lite" innan all julmat men icke. MAT NU, TACK!

Börjar sakta men säkert komma igång. Känns skönt, visserligen går ju de oxå i vågor men förhoppningsvis blir dom deppiga sunderna färre och färre. Visst ältar man, bitterhet och skuld men nu är de som de är. Så mycket lättare att skriva orden än att KÄNNA som man tänker.

Har spelat de i huvudet. OM Johan nu skulle "komma tillbaka" och ge oss en chans. Va svårt jag skulle ha att tro på det, att veta om man gör rätt eller inte. Tassa runt på tå för att inte orsaka mer negativitet. Tänka på ALLT analysera, oroa mej. Men hur länge skulle man orka med det? 

Nej ja hoppas verkligen att detta blir en läxa och inte ett misstag. Ska nog tatuera in rihannas nya. Kunde inte varit bättre. (snor bilden och citat från maddes blogg)


Never a failure, always a lesson.


Måndag

imån plugg, inte många dagar kvar nu. Usch... hade verkligen sett fram emot jullovet tillsammans med Johan. Aja, lov blir de ju i alla fall. Trist utan johan dock.

Inte mycket som hänt förutom att Johan flyttade sina sista saker igår. Till hans 2:a. Allt utom TV´n. Och är ju ifs hans men eftersom ja vill ha ambilight och för han spelar de ingen roll skulle ja ev få köpa den av han sen när jag hade råd.
Vi bestämde att vi inte skulle  höras på ett tag.. Känns så kasst.. Vi har ju hörts flera gånger varje dag i 2½ år!! Tycker de är så onödigt med massa "regler/spel" eller va man ska kalla det. Okej, nu är de slut, nu ska vi inte höras på 2 veckor. Jippi... Men varför? Visst fine, ju fortare man saknar desto fortare kanske saker löser sig.

Om man nu vill det..


idag har ja mest slöat. har inte lust med så mycket än. Men man kommer väl igång sakta men säkert.


Ska ta mej lite glögg i soffan och sura över knäppa killar och titta på Simpson..

Ljudlöst


Jisses...

Va som frisören sa... detta år kommer gå till historien som de är då ALLA förhållanden går åt pipsvängen. Nu håller grannparet på att flytta ifrån varandra oxå!.

nej nu ska ja och johan ta och äta lite kebab och se en film. Sånnt där vänner gör med varandra. ;-)

Choklad!

För att pigga upp lite i de trista vill ja tipsa om en mysig sida som man kan handla ALLT man kan tänka sig till bakverk, tårtor, muffins med mera!Tårtdecor


Hemma men ändå borta...

 han är hemma. "hemma". Följde (av någon underlig anledning..) med och kikade på hans blivande tvåa. helt okej. Han kommer nog trivas bra. Jag hade trivits där med lite nya färg och inredning. :-) Men ja är ju som jag är. Tvingade in honom på kupolen och Tiimarii där de var 74% på hela butiken. Han fick med sig lite ljusstakar och dukar så ja var nöjd. Inte för att tvinga han till det men lite mysigare tror ja han kommer tycka de känns med några prydnads saker.

Helgen får bara rulla på nu. På måndag får de bli andra tag. Nu börjar vi om. På varsitt håll. Om ödet har de bestämmt möts våra vägar igen. Självklart kommer vi ses och höras men menade kärlekens väg.

Han är en go kille och skulle sakna honom enormt om han försvann även som vän så vi vårdar vänskapen och låter tiden utvisa. Känns helt okej. Spännande faktiskt på nå knepigt sätt.

Tack snälla Lina som lekte bilpsykolog idag. Hon e toppen. :-) Och lyllosten har varit i Thailand och va brun hon va! Åhh nu vill ja med till solen!

Men först studier, Diva och företagskursen. Sen är de jul! Men mina kära familj och släkt. Tyvärr... känns de dock som en familj fattas... och en kärlek... Men tankarna är hos er också under juletiden. :-)  

                                             Men än slutar ja inte hoppas.. :-)
    

Back to school

Jupp, va man i Gävle igen. Föreläsning om diabetes. Usch... Trist men sammtidigt intressant. önskade bara man kunde få lite respons/effekt från vissa för sina kunskaper när man faktiskt har fakta om vad som verkligen händer i kroppen. Men vi har alla en fri vilja.

Väntar på att Sofie ska äta sin lunch innan vi tar tag i ett skolarbete som ska in. Hon har verkligen kämpar med den medens ja mest legat hemma och tjurat. Men slut med det nu! På väg hem blir de IKEA och kanske ett nytt kök? Har hittat ett fint som va nedsatt och är ju bara köket som inte är nyrenoverat. Hade varit toppen! Speciellt om ja nu ska sälja den framöver. 

Och på lördag är de jobb igen. Skönt att hålla sig sysselsatt. :-P

 


Tisdag

eller onsdag, kunde likagärna vara söndag. Jag har inte så stor koll.
Nu är de dax att torka tårarna, upp med mulen och köra på! Vill du flytta? Flytta då. Du är alltid välkommen tillbaka men mitt liv kan inte stå still längre.

Idag har de varit thaimassage. Mmm!! SÅ skönt! Verkligen toppen och värt var enda krona! Man ska absolut ta hand om kroppen bättre med sånnt. Måste skaffa mej en hur lotion som verkligen hjälper oxå nu när ja börjar fjälla som en fisk. är torr som fnöske? Eller va de fnask? ja vet inte. Snygg i håret är ja fanimej i alla fall! 


Vi är vackra tillsammans...


ps. Tack snälla Sofie! Du är en ängel och räddaren i nöden! och än en gång, TUSEN TACK alla ni som finns här för mej. Som ringer, skriver tänker och hoppas. Tack, ni är änglar!

 


...


Man har ju gjort roligare saker i sitt liv

än att packa sin älskades flyttkartonger. Usch... Hur ska man ta sig igenom de här? Va hände?!
Samtidigt som man inte kan tvinga någon att älska VILL jag inget annat än ha hans kärlek!

Jag har så svårt att backa och bara e de tid utrymme och låta allt svalna när de enda jag vill ha är närhet, hetta och tiden i nuet!
Många fel har jag gjort, många misstag men att inte få en chans känns so orättvist!!!

Hur kan de kännas så fel för någon annan när de känns så rätt för den andra? De är inte det att Johan ska flytta som känns jobbigt. Hade han åkt bort ½ år hade det inte gjort mej något så länge jag visste att JAG var den han saknade när han kom tillslut kom hem. Det är inte ensamheten i fysisk mening som är den jobbiga, de är de psykiska. Att veta att INTE vara älskad av någon man älskar mer än allt annat är DET som är jobbigt...
De är december.. snart jul och ja skiter i vilket...

Sak samma... man kan älta i all evighet om man vill. Vill och vill... när man inte kommer ur tankemönstret är de jävligt svårt att låta bli. Imån ska ja i alla fall på massage, ska bli skönt. Och beställa tid för Divas röntgen. Sen får vi väl se hur de blir med Tyson... Man säger ju att all skit kommer i tre. En förlorad kärlek, en hund som hugger och en halt häst.. Nu får de vara bra. Annars säljer ja allt jag äger och har, flyttar ut i skogen och bor med älgarna och äter kottar och mossa. Hade nog trivts JÄVLIGT bra med det.
En kärlekshistoria

 Ja kan än inte fatta vad som hänt/händer... Orden igår kändes så hårda och jag vara redan så tom och trött att jag inte orkade ta in dom tror jag. 
"-Jag älskar inte dej längre. Det är ingen idee att ge det tid." 
Johan letar lägenhet nu. Någonsnanns här i stan vill han bo. Kommer göra så ont att se han leva sitt liv utan mej när jag så gärna vill vara en del i det för han är mitt liv... När ska du vända Johan? När ska du komma på ditt misstag? Livet går vidare... när jag ska jag orka göra det... Vi får se. Nu ska ja i alla fall till stallet. till och med det känns som en plåga... Allt känns som en plåga... Blää....


Bra kväll

Fika med gulliga Malin va toppen. Snacka lite strunt och dricka en god kopp varm choklad me grädde. Mmm.. Mums! :-)

Sen hade nån snäll själ mockat och gjort iordning till Diva. Tack tack tack! Divas lilla sår såg helt okej ut men blir ultuna veterinäststation på tisdag för urtedning.  

På eftermiddagen blev de en härlig tur med syster. Tack snälla du! Mia är bäst!
Sen bjuden på mat och lite allmänt snacka innan de blev vidare till Tobbe och hans nya soffa med lite glögg och en fin cross film så NU är ja peppad att rulla ut den igen efter alla månader i skjulet.

Tankarna kring Johan snurrar och de känns så jobbigt. Men som Tobbe sa, finns en mening med allt och de gäller att tänka POSITIVT! Måste få bort tanken på att jag är den gjorde allt fel. Men som sagt, lättare att tala om än att i själva verket göra det.. Slå bort tankarna för dom tynger ner en så fruktansvärt mycket.. Kommer dock inte ge upp. Johan är min prins och en chans till tycker jag vi är värda! 

 

Dagar känns som år

Ja.. så känns det. 1 timme känns som en hel dag och en dag som ett helt år. Inget nytt... tiden bara är.

Har ingen lust att skriva nått nu. Händer lixom inget kul. Diva är halt, ja har missat tentor, Johan håller fast vid sitt beslut och jag tar en dag (ett år) i taget. Suger balle.
Men men, är i alla fall fin i håret. Blev toppen hos frissan idag. Är så nöjd. :-)RSS 2.0