NY BIL!

Tjohoo! Idag blev de en "ny" bil. Helt underbart. är som att köra i en smörklick! Så mukt och fint. Ska bli en fröjd att åka till sthlm imån. :-)
Happy happy!

De blev min och älsklings present på våran 3 års dag. Idag är de 3 år sen vi hade våran första dejt och vi har inte varit utan varandra om man bortser från en kort paus i julas. Nu är de bättre än någonsin och han är verkligen den bästa. Älskar honom! Han är min prins!

Johan har dock jouren idag, men vi hoppas på en ludn kväll/natt. Måste va pigg om ja ska orka köra imån. Jag har vunnit biljett till Catherine Haddad Clinic på Wallstagård i Sigtuna.

Nu efter en fantastiskt god middag hos mor och far, grillad vildsvin och crème brûlée blir de tv innan de är dax att knoppa. Mumms!! 

De bästa

på morgonen är att bli väckt av sin älskling. Den bästa alarm som finns. Idag kommer löve hem men ja är i Gävle ända tills Fredag... Sugit... Men men,
Idag ska ja till tandläkaren.. Huu.. Inga hål hoppas jag. 

 

Onödigt

att åka på sem, idag. Gav nada... Inget alls. trist för så lång biltur och förlorade timmar. Bajs till dessa obligatoriska seminarium där alla är så oförberedda att man kan skämmas ihjäl.

Nog om det! Nu är de inte långt kvar. 4 dagar bara sen är denna period slut! jisses.... de har gått fort! Psykiatrin har varit bäst. Utan tvekan skulle ja kunna jobba inom de här.           

Nu återstår bara dessa examinationsuppgifter som ja kan spy på... nej usch va ja vill jobba istället! men bara att bita ihop. Snart klart...

 

Men...

halsont på sin lediga dag. ja som tänkte sticka till F&S nu på fm och träna järnet! Men men... Antar att ja får ta tjuren vid hornen och göra alla studieuppgifter istället då... Trist!

Hoppas vi hör nått om bilen snart! vill verkligen byta ut gamla dieseldoris mot nått bättre!

Divas blogg har fått update

http://grannoxdiva.blogg.se/

Nytt!

Äntligtn kom mitt nya läppglans från M.A.C
Jisses vilken leveranstid... Den tänkte ja ha på klassfesten som va den 24/3?! jaja nu är den hemma i alla fall och den va super söt! Nöjd!


If We Ever Meet Again


Morgonstund!

Hoho! Nu är ångan uppe! Hästarna ute supertidigt. Jag har varit på yoga och nu är alla dagens sysslor igång.
Jisses... ja tjatar JÄMT om att ja städar men hur jag är gör blir de aldrig rent?!

funderar seriöst på städerska. I alla fall så man får hemmet igenomstädat.

Hoppas på att komma igång med Psykiatri uppgiften idag samt få till en liten fin middag för bejb som kommer hem ikväll. Vildsvin :-)
LYX!

Dagens yoga pass! Hihi! Ja men visst!


Opiat gruppen

Idag har jag haft studie dag på något som kallas opiatgruppen. De är när man hjälper heroinister bort från gatan genom att byta deras beroende mot ett kontrollerat för att sedan trappas ner och avslutas.
Detta gör man genom heroinliknande framställda substanser (sutex, suboxon och metadon).

För övrigt idag är jag trött, trött trött trött... Men har bestämt att ja ska träna nu vid 16.00 sen är de stallet som gäller. Hade tänkt rida idag men har ingen lust i snö/regn. Blää..


Vilket flyt!

Var på anställningsintervju på Akuten i Falun så nu har man sommarens aktiviter kirrad! Börjar den 1/6 med intro sen blir de jobb hela sommaren fram tills 8/8. Är super glad! Vilken chans! Hoppas få lära mej massor!

För ovrigt har ja dragit på mej nackspärr... Inte kul! Har haft ont hela natten och sovit som en kratta.. drygt.
Men nu blir de en solig fika med Sofie innan de är dax att att åka till Gävle. Blir att vara sovid med Sara i natt igen. Hon är en pingla!

Awesome!

Vrid upp volymen!!! Tjockisen med härlig bränna i början är helt underbar! Man blir så lyckligt. 
 Jag vill oxå va med i en flash mob!

 

 


Men orka...

inlägget försvann i tomma intet. ORKAR INTE skriva nått nytt så bjuder på lite bilder ist.


Film

Har nyss sett bröllops fotografen. Inte nån höjdare. Knappt sevärd tyvärr. Men sen har ja svårt för svenska komedier oxå.


Skit väder...

Regn regn och lite mer regn... Tycker så synd om hästarna som måste vada runt i lera upp till knäna. Usch.

Johan och jag har tagit tag i transporten nu. Känns kul! Men den ska ifs sälja så vi kan köpa en annan. Hoppas på att jag och mamma ska kunna köpa en tillsammans.

Vi kikade på en bi, igår och vi tyckte för en gångskull tyckte vi båda lika. Den va toppen! En läcket grå/blå BMW automat och de är bra när vi ska dra mycket.

Hade dock hoppats på en Nissan men dom fick inte dra mycket alls. Anars är Nissan Qashqai så läcker!


Ikväll blir de nog Bio. Alice i underlandet!


Intresant

Dagarna på psykiatri avdelningen får fort och man lär sig massor. Min handledare är toppen och jag får verkligen tänka till och våga göra uppgifter ja inte gjort förut. Samtal, läkemedel, status dokumentatione och omvårdnadsplaner med mera. Kul!

Senaste dagarna har verkligen gå i 200. I helgen var de dressyr träning för Ricardo. Diva skötte sig som en pärla. Johan hade jouren så åkte med honom. Vi var på husvisning och började ´renovera trandporten. Min kille är underbar!
Igår va de tömkörning med Diva tidigt på morgonen. Sen på väg hem sker en olycka mitt framför mina ögon. En kvinna gjorde sig illa och jag hjälpte till tills ambulansen kom. Sen fick ja reda på att jag ska på arbetsintervju på Akuten i nästa veckan. Verkligen spännande! Håll tummarna!
Träning, ducsh, matlagning, föreläsning innan praktiken, hem och sova och nu upp igen. Hästutsläpp, åka till ridhuset med Diva och träna dressyr. Hem ducsha, laga mat, åka till praktien.

Man hinner verkligen inte vila och jag ÄLSKAR det! Min hjärna/kropp funkar bäst när de är så här. Jag är verkligén på toppen humör! Livet är toppen och Lycklig är ordet!Yrhöna`?

När jag sätter fart så är de ÖVERALLT (!?) nu springer jag mellan köket, badrummet, vardagsrummet och de är skaer på gång överallt. En kyskling i ugn, kläder på golvet, blommor i duschen, disken i vatten, böcker överallt, väskan på sängen och i full gång med att packa inför Gävle idag.. Jisses. Samma sak när jag är i stallet´och har båda hästarna. jag börjar alltid i båda boxarna. springer mellan och gör inte klart en i taget.

Idag är de torsdag. bejbilove kommer hem ikväll men då är jag i Gävle.. :-(
Trist men på fredag blir de fredagsmys! All we do is myys and myys..!
Ser verkligen fram emot Lördag. Träning för Ricardo. Diva har gått så bra sista dagarna! Nu är vi på gång igen efter några bakslag. Lilla pinglan!


Men bra

de gick att leva nyttigt. Nu är godis-skålen slut (fyllde den full igår...) och B&J slut (den som ja skulle ha på fredag...)

GGAAHHH!!! jisses att de ska va så svårt..

Va kul att träffa alla goa klasskompisar idag! Saknar de lite fatiskt! Skönt att ha sin uppfigt inskickad oxå. va en hel del som hade kvar och skönt att de INTE va jag den här gången.


Blir att digga med dom i sommar! Nice!


Back in business

ja, då var man tillbaka i gävle igen då. Känns väl så där. Har inte saknat bilresan på morgonen. Man blir så loj och trätt när man vär kommer fram till skolan sen. I alla fall, idag kör nya praktiken igång. Psykiatri.

Och snart är de helt igen. Nice! Eller inte snart kanske men man får tänka positivt. :-) 

bejbi blev jätte glad över sitt påsk ägg. Nu måste han bli klar med bilen och jag MÅSTE hinna gå igenom 6 veckor programmet.

Träning, bra kost, må bäst nice body våren/sommaren 2010 here i come!Solen skiner

de är så varmt idag och vackert väder. Härligt! Såg första yra flugan utanför fönstret i morse. Nu har våren verkligen övervunnit vintern!

Nu är de plugg som gäller innan de är dax att att åka till stallet!


När allt känns bra

Om jag hade alla skoluppgifter klara skulle livet knappt kunna bli bättre. Hr haft några underbara dagar med Johan. Först middag och övernattning hon bästa Linda och Nova. Tack för det!
Sen Köping igår och lite påskfirande med kära kusiner. Film på kvällen godis och mys!

Idag ska han få ett påskägg. Eftersom Johan inte tycker om godis (jisses, han är knäpp) ska han få en "anmälan/biljett" till BUGRUN. Då måste han han bli klar med bilen! Han får en morot att jobba inför.Bilder från påskbordet i Köping igår. Mumma!!!RSS 2.0