Ingen fredagsbild

Nej, kameran har lagt av.. Men inget missat ändå. På nått mystiskt sätt fortsatte lördagens ätardag (som för övrigt flyttades fram till fredagen) hela veckan och den fina "lättare" känslan försvann lika snabbt som den kom. Dock är ja mentalt inställd på det (i alla fall 50% av hjärnan) men har i bland svårt att koppla ihop hjärnhalvorna och skapa ett bra sammarbete.

Igår var vi bjudna på middag hemma hos Kersti. SUPER trevligt va de! Johan tyckte lika tror jag. God mat och trevligt sällskap. Snackade, åt och drack lite vin.

Idag har vi varit på kuppan Johan och jag. Blev några UNDERBARA jultallrikar, ett par örhängen, ett skärp och en julekrans. ja lite "sent" men de kommer ju en till snart. jul alltså. Bild kommer när kameran är igång.
Sen stallet och pysslade. Nu hem och sen får vi se. är ganska trött och ska försöka göra lite skolarbete imån men lite lördagsmys blir de i alla fall. En film kanske?

Humor

Säg "köpa, sjö, stol, tio" på engelska.

Hoho! Idag är humöret på topp. Kom just hem från gymmet, ätit god "brunch" och snart är de dax för praktiken. Ska bli kul!
Igår hade ja besök av Tessan. Känns toppen att hon är här i Borlänge nu för tiden. Hinner man ses oftare än när hon är i Sthlm, är så lätt att vänskap rinner ut i sanden när man bor långt borta. Med vissa gör den det ändå även fast man bor nära men finns en mening med det oxå.

dont worry about the people in your past, theres a reason they didnt make it to your future.....

På tal om Sthlm, imån åker mor och far åt motsatt håll mot Umeå och kikar på häst! Så roligt!
Nää nu är de dax att göra sig i ordning.


Wyclef Jean with Eric Clapton - Wonderful Tonight


Lugnet före stormen

I torsdags efter tentan kände jag mej fylld av lycka. Jag var så glad och allt kändes så lätt, så bra men samtidigt tänkte ja "-undrar hur länge detta kommer vara."

Visserligen känns livet lätt även om det just nu är fyllt med sorg och oro. Visst kan sorg och oro tynga ner men om jag tar bort min egen sorg över älskade kajsa (som för övrigt är hjärtslitande och mycket jobbigt....) är de andras liv runt mej som faller. Vänner och bekantas kris över t ex sjukdom, död och hemska anklagelser. Det är TUNGA händelser. Händelser som man inte kan se förbi och även om de inte är min egen kan jag inget annat än känna oro med er alla som fått er tillvaro skakad, ni som har sorg, tvivel och ni som tappat fokusering på framtiden. 

Att vara eller i alla fall försöka vara evig optimist går inte och man måste tillåta sig själv att tvivla, att gå igenom ett sorgearbete och ha förståelse för andra men framför allt sig själv och vara medveten om att olika kriser har olika tidsperspektiv.    

Alla erfarenheter som livet ger oss vill vi inte ha men om de ändå tvingas på oss , kan upplevelsen ge os insikt och en mognad vi annars inte fått men trots processer och sorgearbeten finns ett visst vemod kvar och förhoppningsvis har mognaden man fått under tidensgång lärt en att hantera den på bästa sätt. 

Förhoppningsvis...


Ingen lust

nej fy... Kajzas bortgång känns så jobbigt. Man kan inte tro att ett husdjur, en hund kan lämna en så stor sorg efter sig, ett så stort tomrum.
Ibland känns de dom hon inte är borta. Att vi snart få hämt hem henne igen men sen kommer tårarna.
Jag minns sista stunden hos veterinären och vi gick en promenad på parkeringen. Jag ville inget annat än att låta henne hoppa in i bilen och ta med henne till Ornäs igen. Där hon hör hemma.
När hon somnade in med sitt huvud i mitt knä och när jag kände hur livet försvann ur hennes kropp.
Nej fy tårarna bara rinner...

Kajsa var den första hunden vi skaffade. Hon gav så mycket. Gjorde alltid sitt bästa. Hon var den underbaraste och hon kommer saknas oss.
Kajsa, vi älskar dej!


R.I.P älskade Kajsa


Fredags bild

Haha! Verkar som jag aldrig får till "fredags bilden", kommer alltid nått i vägen. Gårdagen var en strålande dag tills Kajsa blev dåligt. Var hon ifs redan på torsdag kväll men de visste inte jag. Nu ligger hon på Falu Djursjukhus och vi håller tummarna och tar en dag i taget. Lilla Kajsa...
Spinningen med Sofie fick kanon. Ett BRA pass.

Hade min "ätardag" igår och blev en pizza. Mumms! Men man blir lite degig i kropp och huvud efter det. Tittade på en skräckis The Children
Va helt okej film.

Idag är de jobb som gället. Har haft hästutsläpp nu på morgonen så de är klart sen till sjukhuset och en C-tur. Är faktiskt peppad och ser fram emot det! Ska försöka få lite plugg gjort nu i några timmar sen så!


Okej... dagsformen:

58,4 kg
23.6 % fett

55.7 % vatten


BMI: 22.5



Nu är de slut på veckan de är dax för fredags myyyyys!



Like you!




Vilken dag!

Tentan avklarad efter mycket om och men. Vaknade av att Sofie undrade vat jag var? Jisses jag fösrov med 1 timme!!! väl i Gävle går jag till fel sal. Ingen anmälan registrerad (inte första gången de felar!), inga platser och såg ut som de inte skulle bli av. Trode ett tag att de fanns en meninge med allt och att jag skulle åka hem och plugga mer men efter en timme släpptes vi in och hade 2 timmar på oss att klada de 18 frågorna.

och de gick! Inte 100% kanske men helt klart godkännd! Känns SÅ TOPPEN!
Avslutade dagen på ett cafe med tjejerna. Blev en god lax. Mmm! Trevligt trevligt.
Idag har verkligen varit en bra dag. :-)
Ska fira med en SKÖN kväll framför TV´n. lite gotta kanske och en varm lång dusch.


 


Spinning!

Dagens pass var SÅ skönt. Nu känner man verkligen att man kommit igång. Härlig kännsla.
Sen stallet och sista rycket med plugg. Usch blir så sur på mej sjäv över att jag inte kan börja i tid nån gång...!

I alla fall. på väg till Sofie köre ja förbi två "skate" killar varav en kille körde en lite söt barnvagn. Jisses va missplacerat de såg ut och i samma stund dök tanken upp på Paris Hilton och hennes hundar. Att bebisar kanske va nya "inne grejjen".
SJÄLVKLART ska alla få skaffa bebis den som vill (och jag TROR verkligen inte att de är en inne grejj) och bara för att man är "skate, punk, goth, rave you name it" betyder de inte att du inte passar som förälder.

De va bara en knasig tanke som dök upp. =)
Kanske för att ja själv inte är sugen på barn just och barn bara PLOPPAR ur till höger och vänster. Lite som en inne grejj. Haha!




Kvällmaten blev ett lyckat ihop-plock av rester i kylen. Ärtor, majs, tomat, potatis, räkor lite kesella och cream fraiche, massa curry, cayenne salt och peppar. Låter och ser kanske inte så mumsigt ut men de smakade TOPPEN!



Dagens blogg MIKAELA

Kommer från härliga Mikaela. Vilken tjej, vilken energi! Kör hoj och är personlig tränare. Synd att hon bor långt bort annars vet ja vem hon skulle få trimma inför sommaren :-P

Hennes blogg är MER än värd att läsa och finns massa massa bra tips om kost, träning mm där.
Mikaelas blogg finner du HÄR

Vi kollar in hennes inspiration Ricky Carmichael. 





För min egen del funkar de bra. Igår var en riktig toppen dag. Körde ett pass på gymmet, pysslade i stallet och tog en ridtur, pluggade flera timmar (tro de eller ej?!) och han med alla måste.
Önskade bara denna dag kommit lite tidigare. I alla fall pluggmässigt..
Lyckades hålla helt okej matmässigt. 3 riktiga mål och 2 mellisar. Känner mej redan lättare men är mest vatten som försvunnigt. Spelar dock ingen roll eftersom jag mår bättre och är piggare.

Nu är de dock lite plugg som gäller innan jag ska hämta Sofie och köra ett spinning pass.

ADORE


Första vändan på gymmet

sen den 18/4 förra året?!?!? Visste att de va länge sen men de va ju LÖJLIGT länge sen. Tiden går så fort. Blev kondispass idag. Skönt att ha de gjort och imån blir de spinning med Sofie. Kul!

Fått i mej lite käk och ska sticka till stallet snart. Göra klart alla "måsten" så ja kan sätta mej ner med de tråkigaste och jobbigaste måstet denna vecka... TENTA PLUGG.

Jag är så galet motiverad till ALLT just nu, träning, ridning, kärlek, våren och livet i allmänhet utom plugg.. Nej skärpning! Dax att köra igång, för de är så skönt när tentan är över och man känner hur man kan slappna av efteråt. Är som med träning, är inte själva träningen som är tyngst, det är biten från soffan till skorna som är värst. De är inte lösandet i sig som är värst, de är att slå upp bäckerna och köra igång!  


So far so good!

Dagen har gått fort och har klarat maten bra. Blev bovete och köttfärs med bönor som lunch, sallad med avocado till mellis och en soppa till middag och en kvälls smoothie med blåbär och proteinpulvet. Mmm!

Plugget går de sämre med... Eller inte alls vill säga.. Har inte ens läst EN rad ut böckerna. Nej måste sparka mej i röven och ta tag i plugget nu!!


Måndag

har fortfarande inte kunnat på upp "måndags bilden" som blev "fredags bilden" än så "fredags bilden" få väl återgå till "måndags bilden" igen.

Föregående vecka ser jag mest som en intro till ett mer seriöst satsande på träning och bättre kost. Nu när kortet på F&S är införskaffar hoppas jag på mer träning här snart! 

Värdelös bild men som utlovad.
Okej... dagsformen:

59,4 kg
24.9 % fett

54.0% vatten


BMI: 22.9



Även om vikten har minskat  är de dock tyvärr mest vatten om man ska lita på vågen (vilket ja gör eftersom de är lite svårt att uppskatta själv?!).

På schemat står lite ridning sen plugg antar jag... Har motivation till massor, kanske till ALLT här i livet UTOM studier. Nja, kanske inte de bästa starten på terminen.

Nää dax att köra igång!

Strul med blogg.se?

Har inte kunnat komma in på blogg.se så vidare blev de inget inlägg igår tyvärr. Visserligen var de dåligt med tid då det varit rullrulle hela dagen. En sjuk häst i stallet behövde hjälp, sen iväg och kika på enduro i falun. Jisses va duktiga dom är! Blir så impad! Nej nu får man snart ta och damma av gamla bettan och ta sig en tur i snön.
Sen tillbaka till stallet för en ridtur och en långtur innan de va dax för pizza, film och godis te kvällen. 

På tal om stall. Mamma har hittat en häst så nu utökar vi familjen med en liten röd drake :-D

Nu är de bärgning med Johan som gäller. Slänger upp fredagsbilden så snart jag kan. 

 

Sorry

har varit jobb och massa annat idag så han inte få upp någon fredags bild.
Dock har jag fixar kort på F&S så nu hoppas jag på att komma igång på RIKTIGT!

Nu är de natti... trött

Ut med gammalt in med nytt!

Har rensat idag. I kylen, under diskbänken, i skafferiet och på toaletten (usch... de är så äckligt..).
Möbelerade om och slängde ut alla julblommor (sved lite i hjärtat...) och fick fina tulpaner av kära mamma. Nu känns det att VÅREN är på väg!

I matväg idag har de gått ganska bra tills jag fick ett sockerfall och drack en ½ liter blåbärssoppa. Träningen idag blev de ingen. Har dock mina situps kvar att göra så dax att sätta igång inna duschen.

Imån kommer Johan till stan igen. Sen har han jouren. Får se om man kan få åka med, de är kul och man får tid tillsammans. Jag älskar att åka bil, lastbil, buss you name it. Har alltid gjort det. Man får lixom tid till att fundera, prata och åker man riktigt långt läsa, skriva lyssna fika med mera. Man har lixom inget annat val och då gör man de bästa va det. Vad någ därför jag älskade att ha jobb lång borta så som Stockholm, Örebro och kan gå i skolan i Gävle utan att kräkas.

Nää nu är de bara att börja med muskelaktiviteten... Fredags bild kommer imån.




  


Weeping...





"I need your loving words more often
Longing makes the heart go soft
I'm worried that you might be lost
I need to feel the love you give me
And the warmth your body brings me
Need to see it in your eyes
That you still love me
Do you still love me..."


Dagens Lunch



Avocado, räkor, ägg, kidneybönor och grönsaker. Sambal oelek, cayennpeppar, salt och nån grön krydda. :-)
Mumma!
 


Dagens tips ÄGG!

Ägg rått el kokt (Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas, version 04.1)
Energi: 146.2kcal/611.7kJ
Vatten: 75g
Protein: 12.6g
Fett: 10.1g varav mättat: 2.78g, enkelomättat: 4.48g, fleromättat: 1.17g, kolesterol: 417mg
Kolhydrater: 1.4g, varav sockerarter: 0.3g
Fibrer: 0g
Vattenlösl. vitaminer: Folat: 47mcg, B2: 0.45mg, B1: 0.07mg, B6: 0.12mg, B12: 1.5mcg
Fettlösl. vitaminer: D: 1.4mcg, Retinol (A-vit): 204mcg, Karoten (A-vit): 42mcg, Alfa-tokoferol (E-vit): 1.8mg
Mineraler: Fosfor: 200mg, Järn: 1.9mg, Kalcium: 50mg, Kalium: 126mg, Magnesium: 13mg, Natrium: 132mg, Selen: 24mcg, Zink: 0.3mg



Testa hur färskt ägget är:
Lägg ägget i vatten. Ett färskt ägg lägger sig på botten, ett veckogammalt reser sig upp till hälften och ett tre veckor gammalt ägg ställer sig helt upp i vattnet, med den trubbiga änden uppåt. Flyter ägget upp till ytan är det riktigt gammalt och ska inte ätas.


Verkar som man skarar ägg sammanlaggt 4 dagar i sitt liv (vissa med, andra mindre) så kan man spara dessa genom att skala lite snabbare??


En fantastisk dag!

God förmiddag! Är på strålande humör. En bra dag känns de som. Bara dax att göra något med den och inte bara sitta här?!

Stallet står på schemat, turen igår med Diva var HELT kanon. Min lilla pärla. Vilket kap! Hon blir med mej tills den dagen de är dax för Gustavs. Sen ska akvariet göras rent. Mina guldisar vill ha nått nytt tror jag. Sen städa (jisses... med så många "jag ska städa" inlägg skulle man kunna tro att jag bor i ett STORT hus.) så de är lite fint tills Johan kommer förbi. Haha! Ja va ska man säga? Kommer hem? Hälsar på? Kommer förbi? I alla fall, de ska städas så de är fint! Oavsett!

Sen är de det här med plugget.... Usch.. Tenta ångest, mest för att galna kurskambrater är helt hysteriska över den och dom får med mej i samma ångest!? Ja som brukar ta de med ro annars...

Sen ska jag göra middag. Renskavsgryta med potatis och grönsaker. Kanske inte så ok enligt BFL men har inte fått tag på boken än så freestylar lite. Betydligt bätter än pizza och mackor iaf!

Fredags bild kommer imån :-)
Idag blir de bollträning och införskaffande av F&S kort! Tjohoo!! Nu kör vi!!!


Jonas och Jag i Köping för många år sen.


De "nya livet" är hårt...

Usch.. har blivit så lat under jul/nyår så de är skrämmande och mitt behov av socker är galet stort nu. Har ett GALET sug efter sötsaker även fast jag ätit bra och många mål idag. Blir en kopp te innan de är dax att sova.

Tycker dock redan att ja känner mej piggare och lie "lättare" i kroppen viket känns bra. Har blivit så inspirerad av en gammal klasskambrat Peter som kört nå program som heter Body For Life. Hans blogg hittar du HÄR.
Ska kika närmare på det och har livar mej själv en egen "ätar dag". Mest för att ja ska orka kämpa med sötsuget när jeg VET att jag får äta de sen även om de bara ör en dag. Min ätardag ska bli lördag så funderar på att köra en fredagsbild istället för måndagsbild. :-D

Idag i träningsväg (huuu... de är svårt att komma igång med de med...) blev de en supermysig men kanske inte så ut tröttande ridtur och lite balansbolls övningar samt mina och Sofies situps! Bättre än inget och går man ut försiktigt gör man sig inte illa i alla fall. Men gu vilket skitsnack... Haha! Men säger så sålänge :-)


Tack Sofie

för utmaningen om situps på kvällarna och köpa kort på F&S nu efter praktiken. Målet på 53 kg innan sommarlovet SKA JAG NÅ!!!

100 situps varje kväll och rygglyft, öka allt eftersom. De klarar vi!


Va så trött när klockan ringde i morse. Gjorde som Johan brukar göra; förhandla med mej själv om vilka av morgonens göromål som man kan plocka bort i utbyte mot några rävsovarminuter.
Idag har de varit seminarium. Funka kanon. Sofie och ja klarade oss galant! Kändes faktiskt (tro de eller ej) bra att va tillbaka. Samlade lite papper inför kommande kurs och ska imån börja leta lite artiklar med mera. Dock har ja lite rester kvar men de får ja ta framöver

Nu sitter ja hemma och är helt slut.. Efter ridturen i kylan. Blir en varm dusch efter alla situps och rygglyft!




Kvälls mål :-) 

 


Worth Fighting For...


Rosor


men bara två. Bättre än en men sämre än tre. Nästa gång kanske de blir tre? :-)


Kelly Clarkson - Already Gone


Nya tag!

Nej efter ett jul och nyår med både tråkiga saker, glada saker, mycket mat, godis och INGEN som hällst motion är de dax att ta nya tag!
Blev så inspirerad av Lee gumman som ligger i med träning och har även en "måndags bild".
Tänkte köra samma! En måndagsbild.

Sen är de dax att se över sin kost igen... Funkar inte med pizza 4 gånger i veckan och där imellan mackor, choklad, hamburgare med mera. Nej usch... man blir mer och mer sladdrig och färre och färre kläder passar. INTE kul men helr sjävförvållat.

Idag blir de stallet, sen hem och göra en god middag och förbereda första skoldagen på LÄÄÄÄÄÄNGE. Känns okej men hade gärna varit ledig lite till :-P



Okej... dagsformen. Huu.. Om man går efter våran våg och med detta BMI program ligger de till så här:

60.8 kg
24.8% fett

54.8% vatten


BMI: 23.5
KCal/dag: 2237 KCal
KCal/dag för att gå ner i vikt: 1338 KCal

Mål: 53 kg
och minska % i fett.


Önska mej lycka till!

Jävla grannar



dont worry about the people in your past, theres a reason they didnt make it to your future.....

Kanske inte de citatet syftar på men jag kan säga att mina grannar lever farligt. Slipa och borra nu är INTE okej... Morr!!!!


State of Play

Blev en pizza och film som avslut på Johans julsemester. Imån bär de av till Gävle. Kul att han kommer jobba i samma stad som jag pluggar :-)

Skönt att de även löser sig med boende när jag har praktik i vår.
Filmen State of Play va ruggit bra! Den bästa på länge. Tyckte jag ifs även om Knowing tills i slutet i alla fall. Då spårade den ur..

Blev lite panik shopping idag tjugo i fem på kupolen. De är ju galet billiga priser nu och hittade två toppar, en t-shirt och ett par shorts. Jätte söta!


Kallt att ha shorts nu i - 25 grader men snart så vänder det och dom kommer väl till pass :-)
Om inte får jag köra HH ställ under dom. Nya modet?

Nu blir de att knoppa tidigt. Johan ska upp 04.30... Huu va tidigt.


På väg till stallet.. Usch de va ruggit kallt som vanligt.. Sibiriska vintern fortsätter...


Love


Varghat?

Vad är de som händer kring dessa vargar nu för tiden? Vargjakten var slut i princip samma dag som den startade och fler vargar än vad som var satt som kvot blev skjutna. Jägare var som galna.

Igår rymde två vargar från hägnet i Skånes djurpark vilket resulterade in att parkens hela flock om 12 vargar, dom yngsta 3 födda i maj i år avlivades.
Anledning var att alfahonan varit en av de två som började rylla och resterande flocken gjorde sig illa på stängsle i deras försök att följa efter. Dock blir ja fundersam varför detta skedde så snabbt? Varför avlivades hela flocken bara några timmar efter att första paret rymde?

- Den enda kommentaren jag har är att vi har läget under kontroll, säger Camilla Jönsson, djurparkschef på Skånes djurpark.

Under kontroll??? Varför kunde vargarna inte hållas inne och när som väl rymde, varför kunde inget göras för att fixa problemet?
Varför händer setta i samma stund som jakten är uppe på tapeten?

Tror vi vargar är monster som skadar varje levadne varelse som kommer i deras väg?

klipp från TV4

Aftonbladet


Härlig morgonstund

Börja förmiddagen med en stor kopp varm choklad med grädde. Som sagt, jobbar stenhårt på formen inför stranden. Not... Men de va mumms!


RAW

Haha! Magnus Betner är inte bara snygg, han är ganska kul oxå. :-P


Quality time

för mej själv. Efter en promenad med Diva och Johan i kylan tog jag mej en LÅÅÅÅNG dusch (okej, inte så klimatsmart jag vet... men ja ska va extra duktig på källsortering nästa vecka?). En härlig body scrub med Bodyshops SHEA. Rakade benen, gjorde en hårinpackning. Smörjde in hela kroppen, något som jag slarvar med och som jag verkligen behöver göra på vintern. Blir torr som sandpapper annars! Så skönt! Sen blev de att fräscha upp naglarna lite. Usch... man har inte smickrande händer när man har häst. De hade ja glömt men de är de värt. :-)
Nu är ja dock lite trött på att ha häst i kylan. De är så kallt och inget funkar som de ska. Vatten som fryser, täcken som går sönder, inte kan man rida och allt går så mycket osmidigare. Nej tacka vet ja vår och höst med häst. De är underbart. Speciellt en varm höst. Då är de som bäst. 

 
Gulliga Mia gav mej manikyrset i julklapp och de kom väl till pass! Foten fick sig en omgång oxå. Har nog världens sötaste fot! :-)



Dom bästa två. :-)

 

Okej, på tal om slimmad kropp

kan ja bara meddela att jag jobbar stenhårt på den. Johan ståd för den goda middagen. Ostratinerat kött i ugn med gratäng och mango chutney.
Mumma! Och ruskigt bra smalmat! Eller hur va de nu? Humm...


Beach 2010?

Har tänkt börja träna igen men bli slimmad som Victoria vettifan?!
Hon såg nästan lite mager ut...?


FOTO STELLA PICTURES


Nu så!

Ja behövde en rejäl natts sömn för att pigga på mej. Nu är ja på topp igen men så sov ja i 12 timmar oxå! Idag är de ljumnare väder. Skönt! Johan är och hämtar sin grävis och ska köra den till Gävle från vansbro så när han passeras Borlänge hoppar ja på och följer i förbilen får att se vart han kommer bo och vart även jag kommer bo under praktiken eftersom vi kommit överens om att jag ska sova kvar där mellan mina A-turer och C-turer. 

På kärleksfronten vet ja inte vad som händer.. De är så splittrat.. Johan är här varje dag, sover kvar, vi umgås har de bra och han/vi har verkligen "mjuknat" och fungerar bättre tillsammans. Igår var han väldigt angelägen om att prata med någon form av relationsrådgivare samtidigt som han menade att vi var lite mer än vänner och att vi försökte fixa de här.

Men nu är de jag som inte vet vart jag står.. Ja är så rädd att bli sårad igen så även om jag blir glad av att höra dessa ord kan ja inte lita på dom för jag har inte glömmt att för 1 månad sen fanns inga kännslor kvar, han älskade mej inte längre och han ville inte försöka mer eftersom han inte ville bygga på vårt förhållande.. Nej en viss distans måste kvarhållas för att inte bli besviken igen även om jag skulle vilja få de att fungera.. 

Dock är jag väldigt glad att kunna stå vid hans sida och hjälpa honom just nu. De är inte bara jag som får igenom någon form av kris/sorg utan även han är mitt uppe i en och oavsett om vi bara är vänner eller mer vill jag att han kan känna trygghet hos mej, någon han kan lita på och blev mycket glad när han igår sa att han kände sig så lugn tillsammans med mej och att han inte visste vad han skulle göra utan mej. Så visst blir man varm i hjärtat..
Nej de får komma som de kommer. Bara att leva på, njuta av de som är bra och lära sig hantera de andra och inte lägga fokus på det även om de är lätt att göra det. 


Johan i Rommealpin

 

 

mammas blivande häst?


Kallt?

Nej absolut inte. Var friska -32,5 grader i morse när hästarna skulle ut. Kan ju säga att vi inte hade så bråttom. Inte hästarna häller. Gulliga Johan tyckte Diva skulle ha halstäcke så hon inte fick halsfluss i sin långa hals. :-)
De gör ju ont och är jobbigt i våra halsar så tänk va drygt de hade varit och få den i en storlång hästhals.

Är trött, i kroppen och huvudet. Hoppas verkligen inte de är början på en förkylning, har verkligen ingen lust med det... usch..


Bamse

Anna-Karins fina vovve Bamse va med till rommealpin och fick agera modell när pojkarna åkte bräda. :-) En riktig liten stjärna!  


Nya krafter

Tack gulliga Jennie för dina ord. Nu fick ja ny kraft att blogga lite till trots alla omtumlande händelser här i livet. Ja har varit mycket konstigheter och denna jul/nyår har nog varit de mest negativa i hela mitt liv även om inte alla händelser kretsar kring mej.
Min älskade familj ska dock inte ta åt sig! Ni är underbara och gjorde själva julfirandet till de bästa!

Men mina tankar är hos er som är fyllda av oro, tankar och stormande kännslor. Blicka frammåt, samla kraft, mod men framförallt prata med varandra! De är så viktigt!  

Idag har de varit en toppendag i rommealpin. johan, lars pontus, albin jag och AK. Men jag och AK åkte inget. Vi spanade på snyggingar och promenrade med hunden.
Nu är de dax att byta om och sticka till stallet. En tur i kylan!


Ingenting

Nej, har inte lust att blogga nu.. Återkommer när de ges lite andrum bland alla händelser som avlöser varandra.

Lugn nyårsafton

Firade 12slaget hos mor, far och tillsammans med Johan. Före de va de nån fest i romme. Inget att hurra över. Blev lite mat och en raket. :-)
Men så skönt att va pigg idag. Blev en tur till stallet och ridning i kylan. Sen va de middag av mästerkocken, mumma och nu sitter vi och kollat på tv. 

Gott nytt år!
 



Lite skratt i ett annars astrist inlägg!



RSS 2.0