Data krångel

Åhh en av våra bärbara (den som jag brukar ha) har dött. Stendöd. inte ett liv... TRIST! Jag har ALLA arbeten på den datorn och självklart inget sparat. Åhh...

Imån åker ja till sthlm och hälsar på min underbara vän Linda. Johan följer med och vi ska sova kvar efter lite god mat och dricka?

Men sen är de plugg som gäller hela torsdagen när vi kommit hem för tro de eller ej men nu har ja börjat! Tjohoo!!!


Tonight I'm not takin' no calls, cause I'll be dancin`!


Klassferre!

Så va de dax. klassfest, 10 år sen man gck ur grundskolan. Jisses.... tiden går så fort. När man va lten var 1 tmme aslänge, 1 år var en hel evighet. När ändrades det?

Har inte bestämt mej om ja ska gå än. Är inte anmäld till buffen men nästan 400:- för lite tacos känns lite dyrt med tanke på att jag för stunden inte är den rikaste människan på jorden. 
Nej ska ta och slänga in gaddarna i gel, måla naglarna, göra en ansiktsmask och försöka övertala mitt hår att ligga som jag vill.

Får ja se hur peppad ja blir under tiden. Endast går de bra eller så blir de hemma kväll. Igen... Men vem vet? :-P
Under kan kanske ske?
 


Älskade Tyson


Gammelman, Undrar om han saknar Kajsa...


I stormens öga

Ikväll blev de den nya beck filmen. Riktigt bra! 3½ av 5!
Vi har även datahaveri. Eller rättare sagt jag... Allt mitt skolarbete är borta och istället får ja skriva på denna muppdator som har alla tangenterna förskjutna åt höger. Tar LÅÅÅÅNG td att få till en vettig text.

Drygt.. De ska n på måndag. Hoppas dom kan fixa det.


Magnum

Sitter och smaskar HalfBaked och har lite dåligt samvete då resten av veckan varit bra med lax, kyckling och massa grönsaker. Känner redan i kroppen att den är lättare och smalare. Man måste dock få unna sig glass ibland.

Nu kommer dom nya sommarglassarna från GB. Bland annat nya Magnum Gold:
Vaniljglass med virvlar av utsökt kolasås med havssalt, doppad i krispig mjölkchoklad med ett gyllene överdrag..

Hmm... Gyllen överdrag? Med tanke på att de glittrade i toaletten när man poopoo efter att ha druckigt Xcider Winter så undra om man kommer poopoo  guld efter att ha ätit glassen?


Imån

Kommer J hem och då blir de Våffel fest! Är våffeldagen imån och vi har både massa ägg och mjölk så nu blir de att handla hallonsylt och glass! Mumma!

 

Väntar på nått nytt

Nu va de länge sen. Har hänt massa skoj men har inte hft en tanke på en update. Min kamera har gått sönder... De suger.. Men ja ska förhoppningsvis få till en ny desig snart och en ny kamera sen är bloggen igång igen!RSS 2.0