Jobbat

och efter jobbet var jag och Johan och kollade på ett hus :-)

Bara att hålla tummarna så får vi se om det är dax att börja packa igen. Imån är sista träffen med komunen. Då kommer pengarna in på kontot och affären är över. Vi äger inte Storhaga 8 längre.
Det är med blandade känslor.

Är trött som få och ikväll blir det en tidig kväll.

DV´s boxskylt

Idag kom Dolce Vitas skylt till boxen. Jätte fin! Ska sättas upp efter att vi tvättat stallet.För övrigt har jag varit till damsjön idag. GALET mycket folk och jag får krupp av att bara ligga och sola. Hur orkar folk?


Hem till mor och far på em. Pratade lite strunt med syster och nu är alla kvälls-sysslor klara både i huset och i stallet. Funderar på att ta mej lite rabarberpaj som jag tillverkade igår efter att sockerabstinensen blev för stor och se ett avsnitt av Game Of Thrones innan det är dax att sova. Imån är de jobb som gäller!

Onsdag

Vilken morgon! Kollade på mätaren och inne (visserligen i solen och bakom en glasruta) va de nästan 40 grader!
Mot väggen 35. Underbart! Perfekt för höskörden. Hoppas på MASSON så priserna hålls nere.

Mitt i alla morgonbestyr med hästarna rullar brandkåren in i full fart till ICA. En lastbil med frätande/farlig last hade börjat läcka. Usch... Tänkte på om dom sköljer ner det i trumman under vägen som mynnar i våran hästhage....

Signe och Astrid tyckr att det är för varmt. Dom försöker leta på kalla platser att ligga på och jag förstår dom. Med den där sibiriska pälsen kan de inte bli annat än varmt...


Nu är hon hemma min skatt!

Började dagen med en jogging tur. Typ minimalt kort men går ut smått och ökar sen tänkte jag när jag efter typ 10 min vände hem igen.

Sen åkte jag till Ornäs och hjälpte mamma på banan med hennes häst Hedda. Hon har så galet dålig kondis (ja både mamma och häst...) men dom va så duktiga och de va roligt att se! Har hänt en del sen sist jag såg dom. Hon är tacksam att rida Hedda. Härlig inställning även om hon är full med bus!

Sen åkte jag och mamma till lassols och hämtade min pärla! Hon stod och beundrade stoet, eller nja rättare sagt hennes föl i grannhagen. Hon gillar verkligen bebisar! Jag hoppas och önskr att hon nästa vår får en egen!!!

Allt hade gått bra och jag fick med mej att litet fint kuvert med all information (och en minde fin räkning....).
Lassols gård har verkligen varit underbara att ha att göra med! Svarar på alla frågor, bra bemötande, aldrig några problem och trevlig stämning/hästhållning. Blir det en till föling blir det att göra där igen!

Nu ska man inte ropa hej än och ta ut saker i förskott men jag blev SÅ GLAD! när jag i betäkingsjournalen såg att de stod:

Ditt sto beröknas föla den 9/5 2012
Jippiie!
Som sagt, mycket kan hända och är väl 1 av 4 (grovt räknat) ston som aldrig får en levande fölunge efter betäckning. Sen om dom resorberar tidigt eller kastar sent vet jag inte men jag hoppas att % är på våran sida IGEN!


Fantastiska hagar har dom på lassols gård!


Dv tillsammans med Ida. Dom har nog saknat varandra!


Tänk att vi verkligen gjorde slag i saken!

Håll tummarna alla ni som läser det här!!!


Game of Thrones

I helgen fick vi tips av Jimmy om en ny serie som heter Game of Thrones.
Ja började titta på första avsnittet och är helt fast redan. Helt klart min typ av innehåll!

Taget från Wikipedia

Game of Thrones är en amerikansk TV-serie baserad på böckerna Sagan om is och eld av författaren George R.R. Martin.

Serien utspelar sig på den fiktiva kontinenten Västeros (en: Westeros), oftast kallad "De sju konungarikena". Eddard "Ned" Stark (Sean Bean) bekymras av rykten från muren i norr då han får besked om att Jon Arryn, hans mentor och kungens hand, dött och att kung Robert Baratheon (Mark Addy) är på väg till Vinterhed. På andra sidan havet smider exilprinsen Viserys Targaryen (Harry Lloyd) planer för att återerövra De sju konungarikena.
Nu sitter jag och missarna och tittar på en sista avsnitt innan de är dax att sova.

Kors i taket, där gömde sig en föling!

Idag va de dax för att UL Diva och se vad som hänt under helgen. Vi har både jag och Johan gått och funderat/hoppats under helgen på den där ynka 1% chansen att veterinären skulle ha missat en bebis förra kollen... Önsketänkande!

Eftersom veterinären förra veckan inte såg något foster utan såg en ca 50mm grynig klump (inget riktigt ägg) vid ena äggstocken och en gulkropp vid andra fanns det inget vettigt att seminera på så vi avvaktade tills idag innan vi bestämde vidare åtgärder.

Hon stod och väntade på mej i boxen min skönhet och de va så härligt att se henne igen. Har verkligen saknat henne!
Agneta Höglund och hennes dotter mötte mej och vi fick gå in. Vilka härliga människor dom är! Guld värt med bra bemötande!
Dom berättade att DV inte alls visat intresse för dom andra stona som förra gången utan att hon va betydligt mer intresserad av fölet som fick i hagen brevid (sötnosen!). Ja funderade inte nå mer på det utan ledde in henne.
Väl i undersökningspiltan började Anna Dahlsten ultraljuda henne och hon är så snäll min pärla! Står som ett ljus.

Och nyheterna var inte så roliga... Hon kunde inte se något foster, inget ägg, kanske kanske en gulkropp men abnormt stor äggstock. Anna sa att om hon inte kollat henne förra veckan och visste hur hon har sett ut tidigare i äggstockarna skulle hon trott att det var en tumör! Jisses.... Usch...
Hon kunde inte svara på vad de var eller varför de var där. Fanns inget att göra, bara vänta ett tag till och se.
Anna trode ev att hon "hakat upp sig" och inte släppte nå nya ägg eftersom gulkroppen satt kvar och hindrade processen och att äggstocken ha lite ödematös och inte infekterad. Tur det i alla fall!  
Så läget va lika (sämre?!) än i torsdags... SKIT! men vi skulle avvakta tills nästa vecka...

När vi stod där kände ja mej lite nere... men hoppades hoppades att hon kanske kunde se nått ändå, när hon höll på.

Agnetas dotter sa flera gånger att hon inte visat brunst och intresse i andra hästar och jag kunde höra på henne att hon var övertygad om att DV ÄNDÅ hade en bebis i magen och mitt upp i alltihopa när vi i princip är på väg att avsluta så dyker den upp, en svart fläck på skärmen. En fin liten fosterblåsa!!! Vi blev ALLA förvånade och mycket glada! Inte undra på att hon inte hade nå ägg på gång, hon hade ju redan en bebis där!

Vilken lycka!!! Nu får vi hoppas att de stora äggstocken går tillbaka och blir "normal" och att det inte betyder något för fölingen.
Är verkligen spännande det här och nu är de 20 dagar tills nästa ul. Håll tummarna!!!
 
 
Där är den svarta pricken som ska bli ett bebis föl!


Pappa Ampere 1225


Katterna mys

Signe och Astrid är så underbara varelser. Dom skänker så mycket glädje dom små trollen!


Trassel

Ikväll såg vi filmen Trassel som jag hört ska vara bra.
Nja... får 3 av 5 tror jag. Helt klart sevärd och fint gjord men saknade det lilla extra.
Grattis Rolf-Göran!

MONTE CARLO, MONACO: Rolf-Göran Bengtsson vann lördagens Global Champions Tour med Casall La Silla.

Med 0,21 sekund tillgodo klarade Rolf-Göran och det tyska Holsteinerförbundets hingst Casall La Silla (f -99 e Caretino II-Lavall I), leasad av RGBs mexikanska hästägare Alfonso Romo, maxtiden i den andra rundan. Eftersom de också var felfria var det bara att vänta på de åtta ekipage som var kvar i klassen. Ingen av dessa klarade dock att hålla nollan och då var Rolf-Görans andra seger i årets Global Champions Tour klar utan omhoppning.
texten kommer från tidningen Ridsport.


Flytta till skåne kanske?


Midsommardagen

Va härligt att vakna utvilad, obakis. Är nog många som har ågren och ont i huvudet idag ;-)

Gårdagen var lyckad. Lunch hos mor och far, grillat och brännboll hos Annica och Tobbe och avslut hemma hos Marika och Björn. Lugnt, nyktert och riktigt trevligt. Vädret var med oss!

Idag har Johan haft en del jobb. Jag har följt med som maskot. Saknar faktiskt DV. Första gången hon stog på stationen tyckte ja de va skönt att slippa henne men nu sista veckorna har vi (jag) börjar komma överens. 
Men jag har lite ont i magen över det här med föl 2012. Hoppas verkligen att det tar sig nu!
Och om de gör det, att hon får behålla det och fölningen går bra. Blir nästan lite manisk över det. Vet inte HUR många gånger jag varit in på lassols hemsida och kollar bloggen sen detta började. 200-300 gånger kanske???

Nu står hon i alla fall där och ska kollas igen på måndag. Hoppas hon "mognat" med att seminerbart ägg under midsommar helgen eller ännu bättre, att det kanske syns en fosterblåsa! Veterinären sa att de visserligen fanns en liten % chans att hon missat det och att en dräktighetskoll på dag 14 var lite väl tidigt. HÅLL TUMMARNA!!! 


Dolce Vita på UL i onsdags


Midsommar!


Idag mår ja bättre.
Lite ont i huvudet men inte ont i ryggen. Jippi!!!
Dagen blir lugn. Vi är bjudna på lite mat men får se om det finns energi och tid. Johan har jouren.
Annars blir det att titta på Trassel i soffan med en glass :-)


Idag är det midsommar och vi kör en klassiker i repris!


Sovit hela em

Är så trött... sovit på em så nu är jag groggy. Va in till apoteket och köpte lite medikament och fick reda på idag att DV inte tagit sig på första seminförsöket samt att de inte fanns något ägg att seminera på i morgon...
Trist... Men är väl som vi människor. Ibland tar det sig inte direkt. Blir att avvakta tills måndag och ny koll.  
Tappade lite fart kände jag.

Men imån är de Midsommar och kanske dax att sätta sina obefintliga bakkunskaper på prov?


Dagens citat


Dax att samma av träningskläderna?
Tycker jag är småkrasslig lite hela tiden, men de va 100 år sen ja tränade oxå. Hänger garanterat ihop!


Underbart!

När en häst med öronen frammåt möter en i full galopp när man kommer till hagen!
DV är verkligen gullig!

Idag är näst sista dagen på inskolningen. De har verkligen varit super! Linda L har visat avdelninge bra och de känns fint att börja jobba självständigt nästa vecka.
Dock har jag ont i huvudet och ryggen = klassiska symptom på feber och förkylning för mej... Drygt..
Blir en tidig kväll.


Ny baddräkt?


Utbildning

har varit iväg på Melior utbildning idag. Inget nytt men fick mitt SSK inlogg vilket jag tackar för. Blir de lite mer lättjobbat! Och så slipper Linda L vara rädd att jag signerar knasigt på hennes id. :-)

Väl hemma kan jag kräkas på tillvaron. Jag har inte lust att göra nått här hemma. Vill ha ett hus... NU! Vill plantera blommor, träd, klippa buskar osv. Vill måla om. Renovera (eller ja... slipper man kan de oxå funka).
Känns värdelöst att göra nått när de är sålt om 2 v. Komunens bemötande (eller sätersbostäders vd rättare sagt) va så dåligt att jag vägrar göra något för deras skull. 

Nej, är less på de här nu. Kul att man gått med vinst men att ha ett hem där det finns en framtid och lycka är värt så myckt mer....   


Kvällspromenad

Diva (nu får heta det nu! Med risk för att verka lite psykiskt störd. Men kommer inte på nått annat smeknamn, ingt kommer naturligare än det.) och jag tog oss promenad till flygfältet. Diva var mer vild än tam och tålamodet tröt några gånger.
Väl hemma ställde jag henne i spolspiltan på vinst och förlust och satte igång och duscha henne vilket gick strålande. KORS I TAKET! Ibland överraskar hon mej den där hästen.

Nu ska ja in till stan och handla lite glass. Helt underbart känns det att inte plugga längre. Varje ledig timme känns som semester! Inget mer såligt samvete för att man ej läser PP-stolpar, böcker, vetenskapliga artiklar med mera på kvällarna. Man kan göra VAD MAN VILL för man har ingen tenta som kommer eller rapport som ska in!
Man kan åka och hälsa på folk, gå på bio, bara slöa you name it! Och man har TID!
 
Jippi Jippi!

Dagens bilder på pärlan!Bilder från Mariestad. Fika, god mat, vacker natur och stränder! En till tur i sommar kanske??

Ryan Dunn är död

Usch...Tråkigt.. Tyckte alltid han va så snygg när man var yngre och kollade på JACKASS.

Wikipedia
Den 20 juni 2011 kl ca 03:30 EDT, dog Dunn i en bilolycka i vid Goshen Township, Pennsylvania. Rapporter från TMZ uppger att han postade ett foto av sig själv drickandes med vänner bara några timmar i förväg på Twitter. Vid tiden för olyckan tros Dunn ha färdats i över 180km/h. En passagerare som ännu inte är identifierad fanns också med i fordonet som det båda färdades i. Båda kropparna var svårt brännskadade.Man kunde enligt uppgifter identifiera Dunn med hjälp utav hans tatueringar och ansiktshår.RIP Ryan Dunn


Tack och god natt!

Nu va passer slut, jag med och nu ska jag sova... Är väl människa imån igen. Om inge väcker mej innan. Då tar de lite längre tid...


Sergels Torg

Stockholm mellan den 7-12 juni hade Sergels torg (plattan) fått en ny utformning. Fotografen och bildkonstnären Erik Johansson gjorde en optisk illusion med hjälp av en enormt stort bild.

Han hade nämligen gjort en 300 kvm stor bild som visade en stor avgrund, som han sedan klistrade dit på Plattan. Kul tycker jag!


Fina blommor och en impulsresa till Mariestad.

I fredags när jag kom hem stod en bukett blommor i hallen. Han är för go min karl!

Eftersom jag bytte bort em passet mot ett fm pass kunde jag hänga på till Mariestad och hälsa på Johans syster. De va toppen för har verkligen varit jätte trevligt. Anna och Stina tog väl hand om oss! Vi fick oss en rundtur i maristad "city" med omnejd och jag måste säga att Borlänge känns trist i jämföresle... Inga fina bakgårdar, gamla gränder och kullerstenar..

Och vilka gårdar de finns där nere! och gamla hus!

Kanske ska ta med oss djuren och flytta nedåt i landet?

Ikväll är första nattpasset på AVA. Är inte superpepp. Vet hur trött jag brukar bli runt 04-05.00 tiden... och timmarna fram tills 07.00 brukar vara hemska. De är sånna gånger jag funderar på att börja dricka kaffe.


Spelat den förr

och den är värd att spela igen.


Fina kort!

Min bror är jätte duktig med kamera. Man kan hitta hans hemsida ---------> HÄR


Foto: Jerry CarlssonFoto: Jerry Carlsson


JJ Ray Ban

Han är så fin JJ Ray Ban!
JJ RayBan 1173 vann tillsammans med Jan Brink ytterligare ett unghästkval, denna gång i Gärds med 84,6 % och nästan 10 % före tvåan. Detta är JJ RayBans tredje seger i rak följd. Källa: Tullstorp

Om allt går fint med vårat "projekt föl 2012" så är Ray Ban helt klart en kandidat för nästa föl.

Två snygga fuxar med bläs är ju som bäddat för en favorit! Fuxar, rödhåriga ston med lynne är de bästa ;-)

 


f. 2006, 169 cm, exteriör 41 p.
AB-premierad 2010.
Bästa 3-åriga gångartshingst 2009.
Bruksprovssegrare dressyr 2010

Rascalino Rotspon Rubinstein I
St.Pr.St. Antalia
St.Pr.St. Velvet Velten Third
Wepp
St.Pr.St. Lorena Londonderry Lauries Crusador xx
Windsoor Queen
St.Pr.St. Welfenkrone Weltmeyer
St.Pr.St. Desdemona


Fin onsdag kväll!Kvälls mys på storhaga när jag slutade jobbet vid 22.00. Dv fick mat, flugmedel och natt-täcke.
Hon har så långa öron sötnosen. Så kul att se hur hon byter bästis mellan Ida och Mary. Ena stunden är Mary hon står och kelar med och Ida får sig ett bett i rumpan när hon går förbi och andra stunden är de tvärs om.

Katten Astrid är alltid med och kollar läget. Älskade misse!


Surmule?

le

Inhoppare i mc-mål fick halv miljon

Två åklagare som hoppade in som ersättare i en rättegång med ett mc-gäng fick en halv miljon kronor för sin insats.

Ekobrottsmyndigheten bedömde läget som akut när den ordinarie åklagaren blev sjuk och EBM erbjöd då inhopparna den generösa summan för att åta sig målet.

Ersättningen var utöver deras månadslöner på 60.000 kronor, och beslutet har fått intern kritik av kollegor som ansåg att det var slöseri med skattepengar.

Generaldirektören har nu utlovat tydligare riktlinjer för hur liknande situationer ska hanteras i framtiden, skriver Metro.

OMG.... Bra jobbat...

Dolce Vita hemma

och allt har gått BRA! Nu är de bara att hoppas hon ör dräkig nästa vecka. :-)
Ooohhh!!! Va spännande det är! 

Nu går hästarna ute dygnet runt. Dock är jag lite tveksam.. DV verkar vara av den känsliga sorten. Är väldigt biten, speciellt i ansiktet. Usch... Får se om de blir att ta in dom igen.

Nu är ja trött på alla flugor i stallet och köpte dimilin idag.  
Sen har vi tagit träckprov och Marika har fixat avmaskning. Toppen! Få se vad provet visar. 

Inget nytt ridhus i Borlänge

Texten kommer från DTs hemsida.

Borlänge ridklubb lämnade Lerbäcken ridcenter efter 37 år. Klubben huserar i Rommenholen - en tillfällig lösning.

Under våren har framtiden diskuterats och målet har varit ett nytt ridhus för ridsporten i kommunen.

Men det blir inte verklighet - inom överskådlig tid.

Kultur- och fritidsnämnden har inga pengar och har nu fått besked om att några nya inte heller är att vänta.

Att få plats med ett ridhus inom befintlig budget skulle innebära kraftiga neddragningar på andra fritidsverksamheter, vilket inte anses realistiskt.

– Ridhus har högsta prioritet för oss. Men vi får tyvärr inga extra pengar. Vi får diskutera det politiskt framöver, hur vi ska göra, säger Ola Brossberg (S).

Förutom att pengar saknas är inte heller ridklubbarna riktigt överens om tagen. Olika alternativ har diskuterats för en tänkt satsning. Norr Amsberg, Murbo och vid Dalatravet.

Nu faller alla dessa.

För Borlänge ridklubbs del innebär det dock inte att yxan kastas i sjön. Siktet är nu inställt på att försöka få till en mer hållbar lösning vid Rommeholen och det som diskuteras är ett ridhus i form av ett tält.

En lösning som kan ske i samverkan mellan gårdens ägare, ridklubben och kommunen. Enligt Ingrid Wåhlstrand, ordförande i Borlänge ridklubb, håller man på att räkna på projektet.

Tanken är att markägaren köper in tältet och hyr ut det till ridklubben. Initialt kan det för kommunens del bli en något högre kostnad.

– Kommunen har inte mer pengar. Då lär vi gräva där vi står och försöka hitta en lösning som är varaktig för att kunna ha en föreningsdriven ridskoleverksamhet, säger Ingrid WåhlstrandTrist... hade varit uppfriskande med ett nytt ridhus hälst med 60m mått. Tycker synd om borlänge ridklubb och tjejerna som rider där. Hoppas de löser sig snart!

 

Examensdag!

Idag den 10/6 2011 tog jag min examen som sjuksköterska.
I morgon ska jag inte göra något alls. För jag har INGA tentor eller rapportet som ska skrivas. Vilken känsla? Helt oslagbar! Nu är jag ledig, ledig, LEDIG!
Efter en fin stund i skolan och kyrkan åkte jag och älskling hem där familjen gjort jätte fint hemma på storhaga.
God mat, champange och ett dopp i sjön! 
 
Tack alla underbara vänner, grannar och underbara familj för denna dag!
Ni är bäst!


 


Dolce Vita är klar på Lassols gård och kan hämtas. Agneta på lassols är ju så härlig! Allt, och då menar jag ALLT stämde precis! Nu är de bara att hoppas på att det tar sig. Dräktighetskontroll om 2 v.  DV ska dock stå kvar under helgen. De gröna fina gräset, solen och sällskap av andra ston fick jag för mej skulle göra under för fölingen ;-)

Kapten


Känns lovande inför framtiden...

Fick mejl idag ang ett jobb jag sökt.

Hej Linda Carlsson,
Det här meddelandet gäller annonsen "Sjuksköterska till öppenvårdspsykiatriska mottagningen Borlänge (181/11)". Vi är nu färdiga med rekryteringen till ovanstående anställning, och tjänsten kommer
pga det rådande läget, i Landstinget Dalarna, att tillsättas med övertalig alt intern personal.

Kul...

Seminering!

Idag har DV blivit seminerad och i morgon får vi hålla tummarna att ägget släppt och att de träffat rätt!


Några bilder från i morse


Tajming? Dolce Vita på lassols gård!

Nu har vi varit iväg med DV till Lassols (vilka härliga människor!) och hon är väl så redo man kan bli! Nästan lite för redo?
Ägget är 43mm och hon har måttligt ödem i livmodern = Dax att seminera!
Hoppas inte ägget ovulerat innan sperman kommit bara. Beställs idag så hoppas hon inte är för snabb med att släppa ägget.

Hon blir kvar på gården för seminering i morgon och ny koll och eventuellt en till seminering på fredag. Sen är de bara att ta hem henne och vänta!
om 14 dagar ska vi tillbaka på koll. Spännande! :-) 

Mer info finns på Lassols semin blogg som ni hittar -------> HÄR


 

BRUNST!

Jag tror DV började brunsta idag! Hoppas hoppas de blir bra tajming nu med allt! Och att hon går på transporten snällt imån! ;-)


Pannband

Hittade in på Matildas fina sida. Matilda gör pannband i med tenntråd/pärlor för beställning.
Jätte fina!!

Blir en beställning till kandaret och jag fortsätter drömma om att nån gång få använda det fina bruna gamla.Rolf-Göran Bengtsson

I lördags vann Rolf-Göran Bengtsson Global Champions Tour i Hamburg med Casall La Silla.
Grattis!
Tidningen Ridsport


Skillnad på Ampere?

Tycker de nya klippet på Ampere som ligger uppe på Tullstorps hemsida är så trevlig.
Om man jämför klippen från Tyskland och Holland på dom lite mer kaotiska visningarna (där han oxå är mycket yngre!) känns de kul att se honom så avspännd.
Hittade ett klipp med tillhörande "show lista". Detta är alltså när han är 4 år. Klippet är när han är 3. 

Ampère will exclusively be shown at the following stallion presentations in 2009:

24-01 stallion presentation Aken (Ger)
28-01 (under restriction) stallion presentation Münster-Handorf (Ger)
31-01 (under restriction) stallion prestenation Verden (Ger)

07-02 Stallion show KWPN Den Bosch
14-02 stallion presentation Brookhousestud, Erbach (Emma Hindle Ger)
20-02 stallion presentation Heiden (Ger)

21-03 stallion presentation Wim Cazemier, Nuis
25-03 stallion presentation Dalhoeve, Wamel

30-04 stallion presentation De Watermolen, Haaksbergen

date unknown stallion presentation Hippisch Centrum Hoeksche Waard, Oud-Beyerland
Ampere då


 
Ampere nu


Mjukaste mulen


Dolce Vita
Sommaren 2011


Sommar prinsessa!


DV går ute och myser! Sommar, sol och grön gräs.

Helgen har varit full av trevligheter. Middag på fredag med grillat och släkt och kära vänner. Otroligt mysigt! Igår var de vårfejden för Johans del och för min blev de slö och slapp med goda rester från fredagen. Min paj är oslagbar. Är de nått jag är bra på är de paj! :-D Rabrber paj. Lägger ut recept nån dag.

Idag har grannarna varit så snälla och hjäpt oss planterat häck. Brudspirea. Blev jätte fint! Avslutades med fika på altan.

 
Hoppas på en sån här fin häck!


Love


Jessie J


Fina Nova!

Lindas dotter Nova som bust med oss i några dagar!


Foto: Jerry Carlsson


Kalas och främmande!

nu har vi besök av bästa Linda och Nova från Sthlm. Dom stannar tills lördag. Mysigt!!!
De är bra när Linda är här. Då händer de grejjer! Nu har vi gjort rent hallen på ovanvåningen och köpt tapeter. Kul med lite pyssel!!

Imån blir de att fira både mej och Johan som fyllde år igår.
Grillat och tårta med familj och vänner. Underbart! Blir långbord på gården. :-)

Nästa vecka är de dax för DV´s första UL kontroll. Känns otroligt spännande om allt skulle gå vägen!RSS 2.0