Okej, idag är vi snälla och dagens, "i like" blir D&G fall/winter collection

Allt har lugnat ner sig igen. Idag är vi förhoppningsvis snällare än igår. Vi får skylla på vädret. Alla skyller på vädret.
Blev lite mjölkdrinkar i Ludvika igår. Lung och mysigt. När ligan skulle ner på krogen tackade vi för oss och åkte hem å myste. Försonings mys. ;-)
Likör 43 med mjölk och is smakar precis som krokantglassen man kan köpa. MMm!!! Så gott!
Handlade körsbärsvin igår med. Va riktigt gott om man drack lite och då menar ja LITE! Ohh... riktigt rävfylle dricka. Känndes som om man skulle hinna bli bakis innan man ens hunnit bli lite rund under fötterna. Hihi! Nää så den smuttade vi bara på. Ska absolut värma upp den och ha den som glögg variant. Skulle passa utmärkt!

Gott gott! Kirsberry, Artic, Likör 43! Fin de! ;-D

På tapeten idag står typ inget allt. Johan ska till garaget. Lika bra att han är där. Ja vet inte än. Skulle behöva städa garderoben. Ser ut som krig! Kanske ta sig ner på kuppan och kika efter nått nytt. Lite shopping i de här vädret skadar inte.

På tal om shopping. Älskar D&G fall/winter 09/10. Temat är skirt ljust/svart kontrast och genomgående med fjärilar. SÅ sött!
Dock känns linjen lite med sommar enligt mej. Dock kunde man skiftat färg med nå beige å rosa, gult eller annat. I alla fall. Har plockat ut en del från hemsidan (hoppas inte copyright kommer och biter mej i baken....) och så ni vet finns ALLA kläder att beställa från D&G Hemsida. Tryck på länken här -----> http://store.dolcegabbana.com.
Alla bilder tillhör dom.

Har som sagt plockat ut favoriter. Många av plaggen är inget ja skulle bära själv men tycker dom är super charmiga och snygga på andra. :-)
Enjoy!

1. Bikini EUR 169,00
2. Beach dress EUR 189,00

3. Short dress EUR 1.602,00
4. 3/4 length dress EUR 1.067,00

5. Long dress EUR 478,00
6. Short dress EUR 243,00

7. Long sleeve jumper EUR 193,00
8. Long sleeve shirt EUR 251,00

9. Top EUR 296,00
10. Jacket EUR 525,00

Alla plagg finns att beställa på D&G online store. ----> HÄR


Men så länge man är student får man se men inte röra. Visserligen tror ja inte ja som arbetande sjuksköterska HÄLLER kommer lägga typ 1.600:- på en bikini eller typ 10.000:- på en klänning men drömma kan man. DE är gratis. :-P

Kommentarer
Postat av: Ida

nummer tre en klar vinnare i högen! :)

2009-07-12 @ 17:50:37
URL: http://idalundin.blogg.se/
Postat av: Lina

Hej! Vad roligt med en ny läsare :) Tack! Jaa.. min är nog vit tror ja, den känns vit. Håller med ovanstående om klänning nr3, galet snygg. Men dra mig vad dyrt.. man kan få många klänningar för det priset :) Dock inte märkes kanske. Anyway, kul att du läser hos mig.. och lycka till i tävlingen ;)

2009-07-12 @ 23:07:03
URL: http://llina.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0