Piss sol! Och idag är de dax för nya livet! Linda SKA bli smal!!

Blää! Vakna nu av stålande sol och klibbiga lakan. Usch... tycker INTE om sol nu när ja jobbas nätter. Inte vill ja ligga och vrida mej i varma lakan och se solen utanför och bara känna hur man sover bort viktiga timmar? Morr!!

Sen gillar ja inte sommar, sol och värme ifs. Då måste man klä av sig alla kläder och visa sitt fläsk som lyser likblekhet. nej fy.. Bättre är de med höst och vinter när man får ha tjocka härliga tröjor på sig. Ingen vikt nojja och skam.

Igår tog ja beslut om att nu får de faktiskt va NOG! Jag har gått upp sjukt mycket i vikt (5 kg) på bara några månader efter att ja slutat med träningen och "unnat mej" VARJE DAG?! ½ liter ben&jerrys på kvällarna. Varför? Jo ja tröttnade och hade ett enormt sötsug! De gav ju ingen effekt när man väl kommit så långt i träningen. Men de gav effekt direkt att gå upp igen. Dumt av mej ja vet.

61.5 kg står vågen på idag... Morr!!!
Nästan 10 Kg ÖVER min idealvikt! Och BMI på 26.5. Inte mycket övervikt men ändå!

 


I alla fall. Nya mål uppsatta! Har slagit vad med killen om att de INTE blir nån med Ben&Jerrys och även med mej själv att ja ska jobba hårdare än tidigare i målet om större boobs om ja lyckas lägga om livet till hälsosammare stil. Första 2 kg ska belönas med en skön ansiktsbehandling på faceit by malin

Ska ta lite nu bilder och uppdatera allt eftersom. 
Så början på de nya livet! Härligt!! En kopp te (utan socker) och göra sig redo för en morgon/förmiddags promme med doggarna i skogen. Så kan man passa på att slänga av sig tröjan oxå där ingen ser och bättra på färgen lite?!

Så nu kära läsare behöver ja pepp att ta tag i viktminskningen så skriv gärna era bästa tips!


 Drömkropp måste ja ju erkänna är snygga Audrina Patridge från the hills. Bästa bruden i hela serien utan tvekan!


Men lite andra BOOBS blir de dock. Hihi!
Eftersom den nya kroppen inte infinner sig direkt så får vi köra på höst 2009 Here i come!

Kommentarer
Postat av: Anna

Gött för dig att du fattat beslutet!! Det är just det jag väntar på att ta..... Tror dock inte på några genvägar till den perfekta kroppen! Envis träning och lagom mycket mat... ;)

Kram!

2009-06-22 @ 18:21:34
URL: http://annawahlgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0