Väderomslag och en rörig lägenhet

Sitter vid datorn och tjurar... Ja har ont i huvudet och lägenheten ser ut som hejkomochhjälpmej men ORKAR inte ta tag i skiten. Hoppas på att den städar sig själv när ja sitter här och slöar.
Är tjurig nu strax innan lingonveckan och största boven är nog vädret men även nerdragning på socker kosumtionen. Grrr!! Truckte nyss i mej en näve marianns och några pepparkakor. Få se om humöret går upp.

Hmm... kikar in i vardagsrummet och ser inte ut som nått mirakel skett än... Kan inte låta bli att ta en bild från platsen där ja sitter nu.. Köket ser lika dant ut.
.


Va in till blomsterriket idag med min kära hortensia. Har verkligen skött den blomman efter konstens alla regler (trode jag) men efter starkt övervägande kännde ja mej besegrad och sökte experthjälp. Dom på affären skrattade åt min stackars blomma och sa att dom inte sett någe liknande. Visst att den skiftar färg från rosa till blått eller visseversa men inte från härligt rosa till GRÖN!!! Ser ut som blomman mår illa. Verkligen kräkilla.
Fick en ny blomma men bad om att få ta med min hem igen. Ska försöka en sista gång. Annars får den flytta ut i mammas och pappas trädgård. Dom ska visst trivas där.
Mer om Hortensia finns att läsa HÄR.

Ja ni ser vilke som är min hoppas ja...



Om ja ska va lite positiv och skriva om nått trevligare än vissna blommor, ostädade hem och dåliga humör kan ja visa en sån toppen söt klänning som ja verkligen skulle vilja ha.
Blondinbella har en fantastiskt fin ljus klänning från style by stars. Har tittat efter den men
hittar den inte! Super söt i alla fall. Lånar hennes bilder som annars finns på hennes sida här ---> http://blondinbella.se/coola-markoolio-var-pa-bur/#Kommentarer





Visst e den fin? Tjejerna lika så! Söta och sommriga!

Nu ska ja fixa inför imån. Nått som kanske inte är lika tjejigt men. ;-)
Kommer inte bli nån blogg uppdate imån, ev på kvällningen. Blir ju borta hela dagen.
Håll tummarna nu att ja klarar mej runt nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0