Är de seriöst???

http://hastutrustning.hastnet.se/sok/annons.php?aid=189777

hoppas verkligen inte..

Lugn

så skönt i soffan med en half baked och slötitta på tv efter en heldag ute i stallet. Hedie (mammas nya häst) kommer när som från Umeå. Stackarn har åkt hema dagen men snart är hon här. Indianhästen som pappa sägar. 

Träffade kusin en snabbis igår och fick höra UNDERBARA nyheter! All lycka till er! Ser verkligen fram emot jul. Kanske mer mot dom kommande längre fram än just denna här för då får vi ha tomte igen! Tjohoo!!!
Men självklart längtar jag redan nu!

Sen ser jag verkligen fram emot 20/2 då Diva och jag ska rida våran första lektion för Ricardo Reis.
Nu har vi någor att träna och kämpa för. Blir i Hedemora kring 11.30 för den som vill kika :-)
Vi har köpt en ny fin nosgrimma (BREEEED brun dressyr) och ett fin täcke. Lite lyx ska de vara så även om de skulle gå knasigt på lektionen har man i alla fall en stilig häst!

Blir de storstaden och hälsa på bästaste Linda och Nova efter det. Mat, godis, te och poppisar framför brasan och bara snacka massa skit. Längtar verkligen! Ska passa på att åka till Usta stall och foder för att handla lite mineraler och hälsa på tjejerna. Nu är de myket skoj på gång!

  


Mina och Johans fredagsblommor :-)


Dagens tips oxå!

"I en enig familj kommer lyckan av sig själv."
Kinesiskt ordspråk


Tala häldre för mycket än för lite med varandra. Missförstånd, oklarheter med mera kan klarna om man bara samtalar med nära och kära. De är omöjligt om ingen tar första steget och öppnar munnen!!!

Har man inte lust att öppna munnen? Skriv ett mejl, ett meddelande, brevduva eller skicka röksignaler kanske?

 

Undanflykterna börjar ta slut..

låter som jag är världens mest upptagna människa men jag har inte tid/lust/ork (just nu) att uppdatera så mycket ja skulle vilja men ett litet livstecken blir de iaf. 

 Dagarna på persgården i Hofors rullar på. Nästa vecka halvtid. Känns både bra och dåligt att vara på äldreboende. Blir så berörd av deras livshistorier och stundtals väldigt ledssen. En liten pratstund kan göra underverk och lyckan blev gjord när gumman i rum 3 fick sina naglar målade. :-)

Igår em blev ja dock dålig, feber och ont i kroppen (trode influensan va på gång) och åkte hem. Tur va det för dagen efter (idag) messade min handledare och sa att hon fick gå hem nån timme efter mej pga magsjuka! Fy... Men är bättre idag dock. 
Efter alvedon och voltaren orkade ja med Johan på broken dreams
Mumma va gott de va! även fast ja tryck i mej min matlåda bara timmen innan. Inte så taktiskt kanske men de gick i ändå!

Idag blev de skoter tur och jaga häst i hagen. KORV NÄSTA! 
Ja körde skoter en bit med sen böt vi och johan körde så ja blev så rädd att ja grinade. Usch... Nej de är bäst när man själv kör!
Lånade några bilder från kära bror som va upp några timmar innan oss. De är SÅÅ fint!


Helt okej!

Sitter i Bönan, ett fint hus/lägenhet som grabbarna bor i under jobbet i Gävle. De är verkligen SÅ fint här. Ljust öppet och modernt. Killarna är toppen men dom känns lixom LITE missplacerade. ;-)

Praktiken rullar på. Trivs utmärkt äve om de inte finns nått att göra. Dagarna går dock på nå sätt och bra är väl de.
Diva pysslas om av två tjejer som mer ön gärna går ut och går, skrittar och mockar. Dom är Guld! Speciellt nu när de är mycket med utbildninge och speciellt idag när jag ska sova i Gävle med Johan.
Men nu blir de mat. Tror min mage snart äter upp lungorna hunger.


For The LoveRSS 2.0