Ja men god morgon!

Slutade jobbet 14.30 idag. Kom hem. Tog lite mat, blev lite paltkomatrött och skulle "bara ta en liten siesta, 5 min på soffan". 
Linda vaknar nu, 3 timmar senare. BRA jobbat. Inte ens grekerna har så långa tupplurer. 

Aja, ska jobba natt tis-ons och ons-tors så kanske är dax att vända dygn redan nu?
Idag (eller det som är kvar av den) kommer tillbringas i soffan. I helgen va det mycket lite av den varan, och jag som är beroende av soffhäng.
Fredagen började med stallfix och hovslagare, sen åkte vi vidare till Falun och kontrakskrivning av vårat nya hus!
Vi köpte en liten gård i Dalsjö och nu när allt är i hamn, efter mycket om och men, känns allt bra. Ska bli spännande att sätta igång då gården, lite lika storhaga är i behov av mycket kärlek och jag tror att även mindre insatser kommer få stor effekt på det estetiska. Sånnt som är tacksamt att renovera är alltid kul! Ungefär som att städa ett hem. Jumer kaos desto bättre när man röjt.

Sen åkte vi vidare till Tyllsnäsudde och kollade in förberedelserna för Emelie och Fredriks bröllop. Hjälpte till med lite blommor. Blev så fint!!!
Sen hem och sova.

Lördagen var det tillbaks till tyllsnäs och blåste ballonger. Sen va de förberedelse inför bröllopet som var i falun. Vilken cermoni! Vackert!  
Jag vill oxå gifta mej!
Sen va de fest hela kvällen och glädjen var på topp! Vilken dag. Vi lekte dock pensionärer och åkte hem strax efter tolv.

Söndagen blev lite lugnare men åkte och gick runt på gården. Planerade vart man kunde bygga stall (jippi!!!!), bygga ut huset och fixa i trädgården. Vi fick besök av Johans mamma och hennes lilla vovve Hemlis. Astrid va väldigt intresserd av henne! Hon smög runt henne på avstånd men kom närmare och närmare och tillslut gick hon fram och satte sig brevid henne! Sötnosen! Roligt att se men gjorde lite ont i hjärtat.... Hon kanske känner sig ensam? Saknar Signe? Det gör vi nog alla på Storhaga... 
Sen åkte jag till en bonde som äger åkern brevid oss (i dalsjö) och frågade om vi fick låna hennes åker. Inte helt omöjligt. Vi får fortsätta diskutera. Åkte hem till Ornäs en sväng innan det va dax att sova. 
Full fart! Och lite soffmys. Men de tar vi igen idag!    


 
Bilder från helgen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0